Lagoppstillingen er klarKlopp gjør flere endringer på laget – men stiller sterkt mot Porto

Jürgen Klopp har tatt ut et sterkt lag til kveldens kamp.

Liverpool er inne i et ekstremt tett kampprogram frem til nyttår, og har luksusen med at laget allerede er videre i Champions League som gruppevinnere.

Samtidig står det 2,4 millioner pund på spill for en seier i Champions League, og Jürgen Klopp er veldig opptatt av at laget hans må beholde rytmen og momentum.

Han har derfor valgt å starte et ganske sterkt lag – men spesielt i forsvarsrekken og på midtbanen får flere av førstevalgene hvile. Ibrahima Konaté og Joel Matip spiller i midtforsvaret, Neco Williams kommer inn for Trent Alexander-Arnold på høyrebacken, og Kostas Tsimikas fortsetter på venstreback. Kveldens kaptein er Alisson Becker, for aller første gang!

På midtbanen får Tyler Morton starte! Det gjør han sammen med Alex Oxlade-Chamberlain og Thiago Alcantara. I angrepet får Takumi Minamino starte sentralt, med Mohamed Salah og Sadio Mané på hver sin side.

Det blir altså et sterkt mannskap i kveldens kamp, men spillere som Alexander-Arnold, Virgil van Dijk, Andy Robertson, Jordan Henderson, Fabinho og Diogo Jota får hvile. Det er gledelig å se at Jota og James Milner er friske nok til å sitte på benken.

For Porto ble veteranen Pepe klar og spilleklar til kampen etter å ha blitt testet sent. Marko Grujic er ikke på banen fra start, men det er Luis Diaz som trolig er gjestenes farligste våpen.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Williams, Matip, Konaté, Tsimikas, Morton, Thiago, Oxlade-Chamberlain, Salah, Minamino, Mané

Benken: Adrian, Kelleher, Alexander-Arnold, Robertson, van Dijk, Phillips, Fabinho, Milner, Henderson, Jota, Origi,

Porto: Diogo Costa, Joao Mario, Mbemba, Pepe, Zaidu, Uribe, Sergio Oliveira, Otavio, Luis Diaz, Taremi, Evanlison

Benken: Marchesin, Cardoso, Conceicao, Pepê, Grujic, Tecatito, Manafá, Vitinha, Wendell, Bruno Costa, Martínez, Vieira 


Liverpool - Porto spilles kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium