Klopp med forklaring på hvorfor ikke Fabinho trente torsdag

Jürgen Klopp kom med aller siste nytt angående sin spillertropp under en pressekonferanse fredag.

Under dagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om hvorfor Fabinho ikke deltok på torsdagens trening sammen med resten av troppen.

– Han drev med restitusjon fordi han kom sent tilbake fra landslagsoppdrag. Planen er at han skal trene i dag. Jeg har ikke hørt noe annet, men vi må vente til i morgen med å ta en avgjørelse, svarte Klopp.

Liverpool-manageren avslørte også at det vil bli tatt svært sene avgjørelser om Andy Robertson og Jordan Henderson blir involvert mot Arsenal. Duoen har fortsatt ikke trent sammen med resten av troppen etter småskadene de fikk under landslagsspill.

– Hendo og Robbo har ikke trent med laget ennå. De har drevet med rehabilitering. Det vil bli tatt en svært sen avgjørelse om de blir involvert mot Arsenal. 

– Ellers er Sadio Mané i god forfatning.

Klopp kommenterte også fremgangen til Harvey Elliott.

– De som er nærmest utenom Robbo og Hendo er Millie og Naby, men de er ikke aktuelle for helgens kamp. Curtis tar vi uke for uke, inntil han får grønt lys. Harvey gjør det veldig bra, men det vil fortsatt gå en stund før han er tilbake på banen med oss. Joe Gomez og Bobby gjør det bra, men trenger tid.

Få valgmuligheter på midtbanen

Liverpool-manageren har få midtbanespillere å velge blant foran kampen i morgen.

– Om jeg kommer til å spille med de samme tre på midtbanen hele tiden? Nei, vi har for mange kamper til det, men det hadde vært kult om vi hadde flere valgmuligheter og flere treningsdager sammen, for å finne ut hva som fungerer best. Men vi har ikke det, så vi må bare håndtere det.

– I fjor hadde vi en merkelig situasjon med midtstopperne, og denne sesongen ser det ut som det er midtbanen det går ut over. Vi må finne en løsning for Arsenal-kampen, og det skal vi forsøke å gjøre.