– Nå skal jeg følge ekstra godt med på Aston Villa

Jürgen Klopp kommenterer ansettelsen av Steven Gerrard som Aston Villa-manager.

Steven Gerrard ble presentert som ny Aston Villa-manager i forrige uke, etter tre og et halvt år som manager for Glasgow Rangers. 

Allerede lørdag 11. desember vil Liverpool-legenden ta med seg sitt Villa-lag til Anfield, og Jürgen Klopp ser allerede frem til besøket.

– Jeg er veldig glad på hans vegne. Jeg vet han elsket jobben i Rangers, men slik er det. Når du får sjansen til å jobbe i Premier League, da vil trolig alle trenere i verden vurdere det, sier Liverpool-manageren til klubbens offisielle nettside.

– Jeg tipper han virkelig gleder seg til å lede en klubb på Aston Villas størrelse. Det er en god mulighet for ham, og det er en fin klubb, fortsetter Klopp.

Kommer snart til Anfield

– Det er bare noen få uker til vi møter hverandre. Jeg sendte ham selvsagt en tekstmelding, og det ble noen meldinger frem og tilbake. Det er bra. Jeg ser virkelig frem til møtet.

– Fra nå av kommer jeg følge ekstra godt med på Aston Villas kamper. Det blir selvsagt litt annerledes når vi møter dem. Men det er bra. Det vil være likedan for ham. I disse 95 minuttene vil vennskapet bli lagt tilside. Slik er det bare. Uansett var det gode nyheter at han ble Villa-manager.

Gerrard startet trener- og managerkarrieren som trener ved Liverpools akademi i januar 2017, og ble utnevnt som manager for U18-laget foran 2017/18-sesongen etter å ha imponert Klopp og Alex Inglethorpe.