Folkebørsen etter West Ham - Liverpool: Leserne ikke nådige med Liverpool-trio

Flere spillere får kjørt seg på folkebørsen etter tapet mot West Ham.

Det ble ingen god søndag for Liverpool-supporterne etter 3-2-tapet mot West Ham på London Stadium, og folkebørsen reflekterer humøret mange satt med etter kampen.

Spesielt er det tre spillere som får kjørt seg - Alisson, Alex Oxlade-Chamberlain og Andy Robertson, som alle må tåle å se 3-tallet først på denne helgens folkebørs.

Om lag 1300 lesere har stemt denne gangen.

Leserne er enige med spillerbørsen til liverpool.no i at Liverpools beste spiller var høyreback og målscorer Trent Alexander-Arnold. Han fikk 7 på spillerbørsen og 6,31 på folkebørsen.

Den som fikk lavest karakter på folkebørsen var målvakt Alisson Becker. Han fikk 3,53 etter å ha fått 4 på spillerbørsen.

Størst sprik mellom spillerbørsen og folkebørsen er det på karakteren til Andy Robertson. Han fikk 5 på spillerbørsen, men bare 3,95 på folkebørsen - et skille på hele 1,05.

Mest enighet var det rundt karakteren til Fabinho. Han fikk 5 på spillerbørsen og 4,84 på folkebørsen.

Folkebørsen

Her kan du se folkebørsen og spillerbørsen etter søndagens kamp.

Alisson Becker

Folkebørsen 3,5 (1356 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

Keeperen var ikke patent da West Ham tok ledelsen, og slo ballen i eget mål da han ikke kom skikkelig opp på en corner. Våken på et langt gjennomspill fem minutter på overtid i første omgang. Klarer ikke å komme ut når Rice header i tverrliggeren like etter pause. Klarer ikke å stoppe skuddet når Fornals kommer alene mot ham. Passiv på 3-1, og slet virkelig på hjørnesparkene til West Ham.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 6,3 (1309 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 7 Liverpools beste

Har et volleyforsøk over etter 34 minutter, hvor han også får en smell. Utligner på en klassisk frisparkperle. Scouseren er en av verdens beste på offensive dødballer. Stopper Antonio med et helhjertet returløp på overtid i første omgang. Herlig cross i forkant av Manés store sjanse tidlig i annen omgang. Slår et par feilpasninger etter pause. Får også målgivende på Liverpools andre mål.

Joël Matip

Folkebørsen 4,8 (1260 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Var ikke alltid like komfortabel når kraftpluggen Antonio satte fart på beina. Solid klarering med hodet i en viktig situasjon etter pause, med meget varierende forsvarsspill i dag.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 5,8 (1306 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Viktig inngripen etter 38 minutter, da han når et oppspill med hodet rett foran Antonio. Strålende takling på Bowen i feltet på overtid i første omgang. Kommer på etterskudd på det andre målet til vertene.

Andy Robertson

Folkebørsen 3,9 (1316 stemmer) Største sprik

Slet litt med å finne medspillere med innleggene i første omgang. Kom til en rekke innlegg, men alt for ofte traff de en motstpiller. Avleveringen ved Manés store sjanse tidlig i andre omgang var det klasse over.

Fabinho

Folkebørsen 4,8 (1287 stemmer)

Er involvert i noen tøffe dueller og kriging på midtbanen., men blir kriget ut av stilen, og blir byttet ut mot slutten.

Jordan Henderson

Folkebørsen 4,7 (1288 stemmer)

Får en tidlig smell etter en stygg takling fra Cresswell. Viktig klarering med hodet i feltet etter et frispark i andre omgang, men klarer ikke å sette sitt vanlige preg på midtbanespillet.

Alex Oxlade-Chamberlain

Folkebørsen 3,7 (1303 stemmer)

Jobber hardt, uten å briljere, og ble mindre og mindre synlig etter hvert. Forståelig at han ble byttet ut til fordel for Thiago.

Sadio Mané

Folkebørsen 4,5 (1288 stemmer)

Fikk et skuddforsøk fra god posisjon blokkert like før pause. Uheldig som treffer rett på Fabianski i god posisjon seks minutter ut i annen omgang. Mister ballen slik at The Hammers kontrer inn sitt andre mål. Header like utenfor på frisparket i sluttminuttene.

Mohamed Salah

Folkebørsen 5,3 (1285 stemmer)

Herlig hælflikk til Trent inne i feltet midtveis i første omgang, og var den som skapte mest trøbbel for West Ham før pause. Skaffet frisparket i farlig posisjon som Liverpool utlignet på. Har et skudd over drøye ti minutter ut i annen omgang, men dette var ikke dagen for Salah.

Diogo Jota

Folkebørsen 4,6 (1278 stemmer)

Har en heading like over etter en drøy halvtime, men klarer ikke å sette sitt preg på denne kampen. Var nær ved å lykkes med et lurt fremspill til Salah etter drøye timen. Helhjertet defensiv jobbing, men få offensive bidrag.

Thiago Alcântara

Kommer inn for Ox, og åpner innhoppet med noen personlige feil, og er uvanlig upresis.

Divock Origi

Erstatter Jota med et kvarter igjen å spille. Herlig scoring som bringer spenningen tilbake i sluttminuttene. Friskt innhopp, der han også kommer til en avslutning med hodet på overtid.

Takumi Minamino

Kommer inn for Fabinho med ti minutter igjen å spille. Skaffer Liverpool et frispark i farlig posisjon like før slutt.