Messi trekker frem Liverpool som favoritter

Kanskje tidenes beste fotballspiller mener Liverpool nå er tilbake på sitt beste.

Før sesongen var Paris Saint-Germain bookmakernes favoritter til å vinne årets Champions League.

PSG har så langt ikke kvalifisert seg fra gruppe A, der de skal møte Manchester City onsdag kveld. Akkurat nå er det City som er bookmakernes favoritt, foran Bayern München og Liverpool, ifølge Oddschecker

Det er mange som har Lionel Messi som tidenes beste fotballspiller, og det var nok det at han flyttet til den franske hovedstaden som gjorde at PSG ble satt opp som favoritter før det hele startet. Hans første måneder i Paris har vært preget av skader. Så langt har han ni kamper, fire mål og én målgivende for Mauricio Pochettinos lag.

Trekker frem Liverpool

Liverpool sikret sin plass i åttendedelsfinalen da de slo Atletico Madrid og vant gruppen tidligere denne måneden. Jürgen Klopp sitt lag er de første argentineren nevner når han blir spurt om hvem som er favoritter i årets turnering.

– I dag er Liverpool veldig bra. De er tilbake til å være det Liverpool-laget som vant Champions League, sier 34-åringen til Marca

Han har også fire andre lag han trekker frem.

– Så har du City, Bayern, (Real) Madrid, Atletico… Det er mange lag som kan kjempe om Champions League i år, som er en av de jevneste og med tøffest konkurranse de siste årene, fordi det er så mange lag som kan vinne, sier han.

Liverpool - Porto spilles onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium.