Tre røde ble vraket da Brasil tapte finalen. Endelig lykkes Lionel Messi

Alle de tre Liverpool-spillerne i Brasils tropp startet på benken.

11. jul 2021 kl 03.54Arild Skjæveland

Ederson fikk starte sin tredje kamp på rad i målet da Brasil og Argentina møttes i Copa America-finalen natt til søndag. Det betyr at Alisson Becker ikke lenger er landslagssjef Tites førstekeeper på landslaget.

Heller ikke Fabinho eller Roberto Firmino fikk sjansen fra start i finalen på Maracana – der kameraene stort sett var vinklet mot Neymar og Lionel Messi.

Brasil var store favoritter før kampen – men Messi hadde vært mesterskapets store spiller, og hadde fortsatt ikke vunnet et trofé med landslaget – før nå.

Angel di Maria lobbet inn 1-0 for Argentina i førsteomgangen, og det endte med å bli kampens eneste scoring, til tross for store muligheter, spesielt for Argentina.

Kun én rød fikk spilletid

Roberto Firmino var den eneste Liverpool-spilleren som fikk spilletid. Han kom inn til pause og skulle ordne opp for et Brasil-angrep som ikke fungerte.

Liverpools nummer 9 klarte ikke å komme seg til noen sjanser, for et Brasil som tapte de fleste duellene og ikke klarte å skape noe når de nærmet seg Argentinas 16-meter.

Nå har Alisson, Fabinho og Roberto Firmino tre ukers ferie før de møter opp til pre-season med lagkameratene like før ligastarten og første ligakamp mot Norwich City.