Newcastle på frierføtter til Liverpool

Et Newcastle som ikke akkurat står høyt i kurs hos de øvrige Premier League-klubbene om dagen, er på desperat jakt etter forsterkninger.

Transfervindet i januar nærmer seg med stormskritt, og styrtrike Newcastle er på desperat jakt etter nye spillere som kan ta dem bort fra jumboplassen i Premier League.

Northern Echo melder at man på St James' Park nå planlegger et fremstøt mot Liverpool, i et forsøk på å få låne Divock Origi i andre halvdel av sesongen.

Kan bli viktig for Liverpool i vinter

Origi har fått lite spilletid for Liverpool denne høsten, men vil være en viktig brikke for Jürgen Klopp i januar og februar, når Mohamed Salah og Sadio Mané skal delta i Afrikamesterskapet.

Newcastle skal vurdere Origi som en forsterkning av sin angrepsrekke. Belgieren har gjort tre mål og levert to målgivende pasninger på bare sju kamper for Liverpool denne sesongen.

Men det skal mye til for at Klopp gir slipp på Origi midt i sesongen, selv om Northern Echo skriver at Newcastle vil lokke med en solid kompensasjon om de får låne spissen.

Det er imidlertid ikke mer enn fem dager siden Telegraph skrev at de andre Premier League-klubbene ikke ønsker å selge eller låne spillere til Newcastle i det kommende transfervinduet, fordi de er bekymret for at pengene som pumpes inn i nordøst-klubben fra Saudi-Arabia skal få store negative konsekvenser for dem, og derfor vil gjøre alt som står i deres makt for at Newcastle skal rykke ned.

Origi var ikke aktuell til Liverpools kamp mot Arsenal i helgen på grunn av sykdom.