– Salah vil få muligheten igjen

Spilleren med flest Ballon d'Or-trofeer tror egypteren kan ta trofeet selv i tiden som kommer.

I går kveld ble Lionel Messi bekreftet som 2021s beste mannlige fotballspiller. Etter Copa America-trofeet i sommer var det sannsynlig at argentineren kom til å ende på toppen igjen, som han har gjort seks ganger tidligere.

Mohamed Salah endte på en syvende plass under kåringen. Det betyr at egypteren har deltatt på topp 10-listen de siste tre gangene prisen har blitt utdelt.

NÆRMER SEG: Mohamed Salah har alle tiders mulighet til å skrive seg inn i  Ballon d'Ors historiebøker.

NÆRMER SEG: Mohamed Salah har alle tiders mulighet til å skrive seg inn i Ballon d'Ors historiebøker.

– Vil få muligheten igjen

Det endte til slutt med en syvende plass for egypteren etter en fantastisk høst for Liverpool. Salah var Liverpools eneste bidrag på FIFAs topp 30 liste i 2021. Vinneren selv, Lionel Messi, tror Salah har muligheten til å vinne prisen i framtiden.

– Salah vil ha muligheter i årene som kommer. Begge spillerne (Salah og Lewandowski) er på sitt beste for øyeblikket og vil få flere sjanser til å vinne prisen, sa Messi etter å ha vunnet prisen i Paris.

Med en aldrende Cristiano Ronaldo og en dårlig start på Paris Saint-Germain-karrieren for Messi kan muligheten være enda større allerede neste år for egypteren. Salah har også muligheten til å vinne et trofé med Egypt når Afrikamesterskapet sparkes i gang i januar.