Simeone la ikke skylda på dommeren

Atletico-manageren beskrev det røde kortet til Felipe som uheldig.

Diego Simeone kritiserte ikke dommer Danny Makkelie etter utvisningen av forsvarsspilleren Felipe i første omgang mot Liverpool på Anfield i går kveld.

32-åringen fikk marsjordre av den nederlandske dommeren etter en kynisk takling, da han satte knottene i baksiden av leggen til Sadio Mané for å stoppe en Liverpool-kontring.

Atletico-spillerne protesterte heftig på avgjørelsen, og Luis Suarez fikk gult kort som en følge av sine protester.

Simeone mener det røde kortet var uheldig.

– Vi startet kampen ganske bra. Utvisningen gjorde dette til enda en kamp der vi måtte spille med en mann mindre. Ser du på Felipe-situasjonen, så hadde det ikke blitt gitt rødt kort på en annen dag.

– Spillerne skal ha honnør fordi at de bevarte roen og tok ansvar i andre omgang. Andre lag ville ha falt sammen mot Liverpool med en mann mindre.

Alle trodde at Suarez hadde blåst nytt liv i kampen da han satte ballen i mål og reduserte til 2-1 i andre omgang, men VAR avslørte en offside i forspillet til scoringen, og dermed kunne Liverpool-spillerne puste lettet ut.

– Dersom scoringen til Suarez ikke hadde blitt annullert kunne vi kanskje ha kommet tilbake i kampen. Nå er det vårt ansvar å bli bedre, sa Atletico-manageren.