Det ble ikke noe håndtrykk denne gangen heller

Diego Simeone tok dommertrioen og sine spillere i hånden etter kampen på Anfield, men da Klopp kom mot ham snudde han ryggen til og gikk inn i garderoben.

Mye ble sagt og skrevet om at Diego Simeone sprang inn i garderoben uten å takke Jürgen Klopp for kampen da Liverpool slo Atletico Madrid 3-2 på Wanda Metropolitano for to uker siden. Derfor ble det stort fokus på hva som ville skje etter at siste fløytesignal lød Anfield.

Før kampen uttalte Atletico-manageren at han ikke liker falskhet, og at han derfor opptrer slik han føler seg.

– Jeg liker ikke å takke for kampen, for følelsene til de to lagene er vidt forskjellige. Jeg vet det er vanlig i Storbritannia, men jeg deler ikke den oppfatningen og liker ikke falskheten det innebærer.

– Jeg kjenner ikke Klopp som person særlig godt, men jeg vet han er en god trener som har gjort godt arbeid i alle sine klubber.

Dette kan han sikkert også bruke som forklaring på et nytt manglende håndtrykk etter å ha tapt 2-0 på Anfield.

Jürgen Klopp sier han ikke bryr seg om oppførselen til Simeone etter kampslutt.

– Det er absolutt intet problem. Jeg har funnet ut at Diego ikke liker slike ting, og jeg er ikke den som liker håndtrykk best på denne planeten, så jeg skal ikke irritere folk med å ta dem i hånden. Han liker det ikke, så jeg gikk ikke bort til ham. Det er alt. Det forandrer ikke min respekt for ham, og den jobben han gjør.

– Etter kampen i Madrid var jeg ikke fornøyd med min egen reaksjon heller. Å gjøre en feil er ikke noe problem. Å lære av det er målet, sa Klopp og tonet ned det manglende håndtrykket på Anfield, som på mange måter var forhåndsannonsert av Simeone.

– Jeg lærer. Dersom han ikke ønsker å takke for kampen, så er det ikke noe problem. Jeg respekterer det meste i livet. Men etter den første kampen var jeg ikke klar over at han ikke ønsker å ta motstanderens manager i hånden. Derfor gjorde jeg det jeg gjorde. Men nå er alt greit, og slik det skal være.