Leipzig-sjefen benekter Edwards-rykter

Oliver Mintzlaff er klar i sin tale når det gjelder Michael Edwards.

I går meldte SportBILD at Leipzig forsøker å lokke til seg Liverpools sportsdirektør, Michael Edwards. Mannen som har fått mye av æren for Liverpools vellykkede transferstrategi de siste årene skal telle på knappene om han skal forlate Anfield-klubben til sommeren, og stillingen som sportsdirektør hos Bundesliga-klubben har vært ubesatt siden mai.

SportBILD skrev at Edwards av den grunn kunne komme til å forlate Liverpool allerede i januar. Dette blir nå tilbakevist at Leipzig sin daglige leder, Oliver Mintzlaff.

Fotball-journalist i Goal, Ronan Murphy, bringer ferske sitater fra Mintzlaff til torgs.

– Michael Edwards vil ikke bli vår sportsdirektør. Faktum er at vi ser etter en sportsdirektør som passer vår klubb, vår filosofi og retningen vi ønsker å gå i, skal Mitzlaff ha uttalt til DAZN.

Kan bli værende i Liverpool

Edwards var mannen bak signeringene av Mohamed Salah, Sadio Mané, Alisson Becker og Virgil van Dijk, og han har også levert svært gode resultater for klubben når det gjelder salg av spillere. Han har nemlig sikret Liverpool høye beløp for karer som Dominic Solanke og Christian Benteke, og flere til.

Disse transferinntektene har ført til at Liverpool har klart å konkurrere i toppen av Premier League på et budsjett som ikke er i nærheten av det konkurrentene opererer med, noe både Liverpool og Edwards er veldig stolte av. 

Disse egenskapene har imidlertid gjort Edwards svært ettertraktet hos andre klubber, og allerede i august ble det meldt at han kan være på vei bort fra Anfield. Dominic King i Daily Mail utelukker imidlertid ikke at Edwards signerer en ny kontrakt og blir værende i Liverpool.