Klopp bekymrer seg ikke for kontraktsituasjonen til klubbens sportsdirektør

Kontrakten til Liverpools sportsdirektør Michael Edwards løper ut neste sommer, noe som bekymrer mange av klubbens fans.

15. okt 2021 kl 23.54Einar Kvande

Michael Edwards ble den første sportsdirektøren i klubbens historie da han ble ansatt i stillingen i november 2016. Han er mannen som har fått mye av æren for Anfield-klubbens vellykkede transferpolitikk de siste årene. Mot slutten av august kom imidlertid de første meldingene om at sportsdirektøren har tenkt å forlate klubben når kontrakten hans løper ut sommeren 2022.

Dette er tydeligvis et tema som manager Jürgen Klopp ikke har tenkt å diskutere med pressen.

– Hva slags historie er dette? Vi snakker om kontrakten til en sportsdirektør, som løper ut neste år? Vi har jobbet sammen i seks år, og jeg tror ikke jeg har hatt noen annen sportsdirektør. Men det er ikke jeg som avgjør ting som dette, så jeg vet ingenting, siteres Klopp av Liverpool Echo.

– Du får spørre andre folk om dette. Jeg diskuterer aldri kontrakter, så jeg vil ikke begynne å snakke om kontrakten til sportsdirektøren. 

– Dette er veldig interessant. Jeg har aldri snakket om kontrakten til en sportsdirektør før. 

– Dersom det stemmer at den løper ut neste år, noe jeg ikke vet noe om egentlig, så vil jeg begynne å tenke på det neste år, og ikke nå.