Folkebørsen etter Liverpool - Arsenal: Tett kamp om å være folkets beste

Jevnt mellom to spillere om bestemannsprisen da leserne delte ut høye karakterer på folkebørsen etter kampen mot Arsenal.

Det ble en herlig start på den lange rekken med kamper som venter etter årets siste landslagspause da Liverpool banket Arsenal 4-0 på Anfield lørdag kveld. 

Leserne har åpenbart latt seg imponere over sine helter i rødt - ni av elleve spillere har fått et høyere snitt på folkebørsen enn det de fikk i karakter på spillerbørsen til liverpool.no.

Mens Diogo Jota fikk bestemannsprisen og karakter 9 hos liverpool.no, kårer leserne Trent Alexander-Arnold til banens bestemann. Men det er jevnt mellom de to - kun 0,02 poeng skiller. Alexander-Arnold fikk 8,75 i snitt av leserne. Med det henter Trent hjem bestemannsprisen på folkebørsen for andre kamp på rad.

Den som fikk lavest karakter på folkebørsen denne gangen var midtstopper Joel Matip, men 7,54 er ikke særlig lavt. Stopperen fikk 7 på spillerbørsen. 

Størst sprik mellom spillerbørsen og folkebørsen var det på karakteren til Kostas Tsimikas, som fikk 7 på spillerbørsen og 7,78 på folkebørsen. Thiago var nærme - han fikk også 7 på spillerbørsen, og 7,77 på folkebørsen.

Mest enighet var det rundt karakteren til Alex Oxlade-Chamberlain, som fikk 8 på spillerbørsen og 7,91 på folkebørsen.

Folkebørsen 

Her kan du se folkebørsen og spillerbørsen etter lørdagens kamp. 

Alisson Becker

Folkebørsen 8,28 (1375 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Gjorde sine saker bra for Brasil i landslagspausen, så sent som mot Argentina sist onsdag. Spiller med stor selvtillit der bak. Slapp en ball bak seg i første omgang, som ble korrekt annullert for offside. I tillegg hadde Arsenal ett skudd fra Lokonga, som den brasilianske målvakten ikke hadde alt for store vanskeligheter med. Ikke så fryktelig mye å gjøre i andre heller, men får en viktig fot på ballen i et sjeldent Arsenal-angrep.

Trent Alexander-Arnold

Folkebørsen 8,75 (1408 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 8

Nest sist på det meste for de røde i dag. Var inne i varmen igjen hos Southgate mot San Marino sist. Spiller med selvtillit i rødt. Godt raid mot slutten av førsteomgangen, der Ramsdale slo ballen til corner. Arsenal-keeperen fulgte opp med noen gode redninger, før Trent meldte seg igjen, med et fantastisk frispark som Mane headet i mål. Verdensklasse-innlegg. Leverte et nytt gullinnlegg da Minamino scoret 4-0-målet.

Joël Matip

Folkebørsen 7,54 (1373 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

En av få som var igjen i Kirkby når de fleste av spillertroppen dro på landslagsoppdrag etter siste ligakamp. Konkurransen på midtstopperplass er så stor at han må bruke tiden på treningsfeltet bra. Må gjøre inntrykk og holder fortsatt Konate ute. Vil mye og bidrar både der bak og lenger oppe i dag.

Virgil van Dijk

Folkebørsen 8,17 (1365 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Hadde en heller rolig dag i oransje mot Norge. Var nok forberedt på mer å gjøre mot Et Arsenal som har gjort sine saker bra offensivt den siste tiden. Selv om Arsenal presset høyt, fikk han slå disse fantastiske 60-meterspasningene som er en mellomting mellom pasning og skudd. Leser spillet godt. Er sjef der bak, der kjeften går i ett.

Kostas Tsimikas

Folkebørsen 7,78 (1388 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 7

Har gjennomført en god landslagspause og kom inn, selv om Robertson var nær ved å bli klar. Det ble han ikke og dermed ble det gresk og ikke skotsk venstreback. Villig til å gå framover og har en god pasningsfot.

Alex Oxlade-Chamberlain

Folkebørsen 7,91 (1396 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Eneste midtbanespiller som har holdt seg skadefri denne høsten. Fikk spille fra start mot sin gamle klubb. Henderson ble skadet i landslagspausen, men kom seg til benken. Startet med noen slurvete pasninger, før en meget god periode i første omgang. Er litt borte i perioder, men markerer seg innimellom med noen gode brudd. Nær ved å score mot gamleklubben da han skjøt like utenfor tidlig i andre omgang.

Fabinho

Folkebørsen 8,46 (1373 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Har hersket litt usikkerhet rundt Fabinho etter landslagspausen. Heldigvis ble han klar. Hvis ikke kunne midtbanen mot Gunners blitt i overkant tynn. Var det en frykt, så nlGår kraftig inn i taklingene og dekket alle rom på midten. Meget viktig takling i akkurat rette øyeblikk mot Aubameyang mot slutten av første omgang.

Thiago Alcântara

Folkebørsen 7,77 (1400 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Den skadeforfulgte spanjolen ble ikke tatt ut på landslaget i siste pause. Han fikk heller være igjen på Merseyside og lade opp og trene seg i form til Arsenal-kampen. Fikk en smell mot Lacazette tidlig, men reiste seg og var sendtral. Mye av kampen mot i kveld foregikk midt på Anfields grønne gress.

Mohamed Salah

Folkebørsen 8,38 (1370 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Premier Leagues toppscorer har gjennomført en fantastisk høst med ti fulltreffere. Ikke scoret på to kamper før denne. Den statistikken kan legges bort, som de fleste andre om denne mannen. Hadde flere gode muligheter på nettkjenning, uten å lykkes, før drøye kvarteret før slutt, da han fikk ballen fra Mane, der Mo bare hadde å tuppe den inn i det tomme målet. Egypteren varter igjen opp med mange lekkerbiskener med ball.

Diogo Jota

Folkebørsen 8,73 (1388 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 9 Liverpools beste

Og så scoret han mot Arsenal igjen. Opplevde en stor nedtur sist søndag da Portugal tapte mot Serbia og misset på direkte kvalifisering til VM. Nå må han nullstille. For klubblaget har det godt bedre for Diogo. Selvskreven i Firminos skadefravær. Portugiseren liker å spille mot Arsenal, har tre mål mot dem. Lurte som gjedda i sivet og truet Ramsdale og londonernes forsvar. Utrolig på gjennom hele kampen. Fantastisk 2-0-mål da han får ballen fra en Arsenal-spiller. Han finter seg igjennom og plutselig er målet åpent. Blir liggende etter en duell med Ramsdale etter knappe timen. Helseapparatet sjekket kneet og heldigvis kunne han fortsette. Fikk en mulighet til, men igjen reddet Arsenals gode keeper. Liverpools bestemann forlot banen et kvarter før slutt.<br/><br/>

Sadio Mané

Folkebørsen 8,34 (1364 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Til alle rødes tilfredsstillelse var ikke smellen han fikk for landslaget, som førte til at han dro hjem litt tidligere, så alvorlig som fryktet. Hadde en vrien motspiller i Arsenals formsterke høyreback, Tomiyasu. Våken frampå og headet inn 1-0 etter et fantastisk innlegg fra Alexander-Arnold. Veldig bevegelig, truende og god både når han lå bredt og gikk smalt. Virket veldig tent og på i dag og pådro seg et gult kort mot slutten av førsteomgangen. Fantastisk forarbeid på 3-0-scoringen. Stor offensiv regissør

Jordan Henderson

Fikk et kvarter for Ox. Holdt standarden oppe på midtbanen. Rakk å løpe noen kilometere.

Takumi Minamino

Fikk et kvarter for Jota. Drømmestart da han scoret på sin første berøring av ballen.

Tyler Morton

Debuterer i Premier League når han kommer inn for Thiago noen minutter før slutt. Stort for 19-åringen fra Wirral.