Ungguttene fikk juling mot League Two-motstand

Liverpool U21 fikk ikke med seg noen poeng fra høstens Papa John's Trophy.

Papa John's Trophy gir U21-lagene til Premier League-klubber mulighet til å matche seg mot seniormotstand i form av lag fra League One og League Two. 

Liverpool U21 havnet denne høsten i gruppe med Rochdale, Bolton og Port Vale, og ungguttene som ledes av manager Barry Lewtas fikk kjørt seg i møte med voksne spillere. 

Etter tap mot Rochdale og Bolton hadde de et håp om å reise seg til siste kamp i gruppespillet borte mot Port Vale tirsdag kveld, men det endte med stortap for et lag som manglet flere spillere grunnet landslagsopphold. 

Til slutt endte det hele 5-0 til hjemmelaget. To av målene kom før pause, og tre kom etter hvilen. Da hadde også tidligere Liverpool-spiller David Amoo entret banen. Engelskmannen har rukket å bli 30 år gammel. 

Liverpool-spillerne vil nok fokusere på erfaringene deltakelsen i Papa John's Trophy har gitt, for resultatmessig var det ikke mye å skrive hjem om med null poeng, én scoring og 13 baklengsmål. 

Liverpool U21 stilte med følgende lag tirsdag: 

Pitaluga - Norris, Quansah, Bajcetic, Gallacher - Corness, Musialowski, Clark (Piling fra 80) - Bearne, Gordon (Cannonier fra 76), Woltman.