Holder kortene tett til brystet når det gjelder Harvey

Harvey Elliott har sett forbløffende bra ut på treningsbildene fra AXA Traning Centre, men noe tidspunkt for et comeback for tenåringen vil Jürgen Klopp fortsatt ikke gi.

Harvey Elliott fikk en veldig alvorlig ankelskade i kampen mot Leeds på Elland Road den 12. september. Han fikk venstre ankel ut av ledd, og det var også en bruddskade i ankelen. Elliott ble operert i London to dager senere. Operasjonen var vellykket, og klubblege Jim Moxon sa da at han følte seg sikker på at 18-åringen vil komme i spill igjen denne sesongen.

Tenåringen legger med jevne mellomrom ut bilder fra rehabiliteringen på sin Instagram-konto, og denne uken la også Liverpool FC ut bilder fra en av Harveys økter på AXA Traning Centre. Bildene og filmsnuttene har vist en spiller som synes å ha kommet langt i rehabilteringen. Jürgen Klopp nekter imidlertid fortsatt å sette noe tidspunkt for når Elliott kan være tilbake på banen.

– Han er i god forfatning. Harvey har stor fremgang, siteres Liverpool-manageren av Liverpoolfc.com.

– Jeg aner ikke eksakt når han vil være tilbake i spill, men jeg kan ikke vente. Det ser veldig bra ut, legger tyskeren til.

– Uansett hvem du snakker med i rehabiliteringsavdelingen, så får du høre hvor målbevisst han er. Han er veldig positiv hele tiden.

– Det er fint å se ham jobbe hardt hele dagen, samtidig som han smiler hele tiden. Han vil komme sterkt tilbake, men jeg aner ikke hvor snart det vil skje, avslutter Klopp.