Harvey med ny video fra rehabiliteringen

Harvey Elliott har gitt sine følgere på Instagram mer innsyn i rehabiliteringen etter ankeloperasjonen.

29. okt 2021 kl 08.17Einar Kvande

Harvey Elliott legger stadig ut nye filmsnutter som viser hvordan hverdagen er nå som han jobber seg tilbake etter den alvorlige ankelskaden han fikk mot Leeds den 12. september.

Stortalentet fikk som kjent venstre ankel ut av ledd, og det var også en bruddskade i ankelen. Elliott ble operert i London to dager etter at han ble skadet. Operasjonen var vellykket, og klubblege Jim Moxon føler seg sikker på at 18-åringen vil komme i spill igjen denne sesongen.

– Enda en dag med fremgang. Vi nærmer oss. Takk for all støtten så langt, alle røde! Som alltid setter jeg stor pris på den. Ser dere snart, lyder meldingen Elliott har lagt ut.

Elliott la ut en lignende video også for en uke siden, som viser hvordan han trener opp venstrefoten og holder seg i form.

– Harvey er Harvey, en ung gutt som håndterer dette på strålende vis, det må jeg si, uttalte assistentmanager Pepijn Linjders i september. 

– Han håndterer skaden veldig godt. Vi har en sterk struktur på plass i klubben med vårt medisinske støtteapparat, og alle karene der. Vi andre forsøker også å støtte ham så godt som vi kan i denne tidlige fasen.

– Med en langtidsskade er hver eneste dag en seier. De små tingene, steg for steg, og Harvey fokuserer på dette nå, sa Lijnders.