– Det er ikke lenge til han kan kaste krykkene nå

James Milner er mektig imponert over hvordan Harvey Elliott har taklet den alvorlige ankelskaden han fikk på Elland Road.

13. okt 2021 kl 13.23Einar Kvande

Harvey Elliott ble stygt kvestet da han ble taklet av Pascal Strujik på Elland Road den 12. september. Tenåringen fikk både et brudd i ankelleddet og ankelen ut av ledd, og måtte opereres i London et par dager senere.

Operasjonen var vellykket, og klubblege Jim Moxon føler seg sikker på at 18-åringen vil komme i spill igjen denne sesongen. Og Elliott selv har tatt skaden med stoisk ro.

– Han har vært utrolig positiv fra start av. Slik som han snakker om skaden høres det ut som han har vært gjennom slike ting tidligere., og at han er en spiller i 30-årene. Han er helt utrolig, uttaler James Milner til Liverpoolfc.com.

Gjør en grundig jobb

Veteranen mener at stortalentet tenker på helt riktig vis i forhold til skaden.

– Han gjør jobben grundig, og har fin fremgang. Det er ikke lenge til han kan kaste krykkene nå.

– Vi må bare sørge for å holde telefonen borte fra hendene hans, for han kan ikke være på Instagram og Twitter samtidig som han går med krykker, spøker Milner.

– Han har jobbet veldig hardt, men det ser ikke folk. De ser filmene fra styrkerommet, men hjemme driver han med opptrening av leddbåndene igjen, og jobber med foten for å få tilbake styrken i musklene. Det er så kjedelig, og det er så lett å droppe det, men den harde jobbingen gir deg grunnlaget for den videre rehabiliteringen. Han gjør dette veldig bra, og det er fint å se, avslutter veteranen.