Klopp skjønner ingenting av Klavans påstand om at han var i ferd med å ryke i tottene på Milner

Jürgen Klopp stiller seg uforstående til påstandene til den tidligere Liverpool-stopperen.

25. sep 2021 kl 13.01Einar Kvande

Tidligere Liverpool-stopper Ragnar Klavan delte tidligere denne uken en historie fra Liverpool-garderoben i forbindelse med en bortekamp mot Sunderland i januar 2017.

– Det var i min første sesong. Det var stort press på oss rundt jul og starten av januar, og en gang, jeg kan ikke huske hvem det var mot – kanskje Sunderland på bortebane. Klopp og James Milner havnet nesten i en fysisk slåsskamp, sa Klavan.

– Det var en periode rundt da det var Boxing Day i England, og det var rett før de begynte å slåss, før Milner trakk seg. Vi kunne se på øynene hans at Klopp ville gått hele veien bare for å vise sitt poeng, sa han videre.

Må ha misforstått

Dette er påstander som Jürgen Klopp ikke kjenner seg igjen i, og som Liverpool-manageren stiller seg helt uforstående til. Klopp mener at Klavan må ha misforstått situasjonen fullstendig. 

– Dette må bero på en enorm misforståelse, uttaler Klopp til Sky Sports, ifølge Liverpool Echo.

– Jeg vet ikke eksakt hvor Ragnar legger lista for slåsskamp, men vi var ikke i nærheten av noen slåsskamp. Jeg vet hvilken episode han sikter til, og jeg tok aldri noe steg i Milners retning. 

– Alle vet hvordan jeg ser ut når jeg snakker høyt eller roper. Det ser ganske aggressivt ut, uten at jeg er aggressiv. Ragnar var kanskje ikke helt vant til det ennå.

– Det var ingenting. James Milner ville aldri begynne å slåss med meg, og jeg ville aldri begynne å slåss med ham. Alt er fint.