Disse starter mot Southampton:Virgil van Dijk og Sadio Mané spiller mot sin forrige arbeidsgiver, men nederleneren får ikke Matip som makker

Lagoppstillingen er klar.

13. ligarunde står for døren, og status er at Liverpool på tredjeplass har fire poeng opp til ligaleder Chelsea, og ett poeng opp til Manchester City på andreplass. Både Chelsea og City spiller først på søndag. City har hjemmekamp mot fjerdeplasserte West Ham, mens Chelsea møter Manchester United på Stamford Bridge.

Southampton tapte mot Norwich i sin siste ligakamp, og er nummer 13 på tabellen. Denne sesongen har The Saints vunnet tre kamper, spilt uavgjort i fem og tapt fire matcher i Premier League.

Naby Keita, Curtis Jones og Harvey Elliott er spillerne som ble nevnt som ute på pressekonferansen før kampen. Det er også Roberto Firmino og Joe Gomez, selv om duoen rapporteres å være tilbake i trening igjen snart.

Lagene

Jürgen Klopp gjør seks endringer i startoppstillingen i forhold til mannskapet som startet mot Porto. Jordan Henderson er tilbake i startoppstillingen for første gangen siden før landskampene i begynnelsen av måneden. Trent Alexander-Arnold, Virgil van Dijk og Andy Robertson er tilbake i forsvarsrekka, mens Fabinho starter på midtbanen og Diogo Jota i angrepet.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago, Mane, Salah, Jota

Reserver: Kelleher, Milner, Minamino, Oxlade-Chamberlain, Tsimikas, Origi, Matip, Williams, Morton

Dette er bare tredje gang at Henderson starter på midtbanen sammen med Fabinho og Thiago Alcantara.

– Vi måtte gjøre byttene med tanke på alle kampene vi skal spille. Vi trenger definitivt mer enn elleve spillere. Det vet vi. Det er første gang på lang tid at vi har hatt så mange alternativer, sa Jürgen Klopp før kampen.

Thiago får altså en ny start for Liverpool

– Thiago har sett bra ut. Han har ikke trent mye, men scoret et flott mål mot Porto og fikk en time på banen. Han får en ny mulighet til å vise hvor god han er.

Southampton: McCarthy, Bednarek, Lyanco, Salisu, Livramento, Ward-Prowse, Romeu, Perraud, Broja, Adams, Armstrong

Reserver: Forster, Valery, Walker-Peters, Diallo, Smallbone, Tella, Walcott, Long, Redmond