Tapte for City og ble nummer to i sin gruppe

Liverpool U18 kom til kort på hjemmebane i Premier League Cup.

Liverpool U18 tapte i dag 2-0 for Manchester City i sin siste kamp i gruppespillet i U18 Premier League Cup.

City scoret ett mål i hver omgang i Kirkby, og dermed vant de lyseblå gruppe C.

Marc Bridge-Wilkinsons mannskap håper at de kan gå videre til kvartfinalen i turneringen som det beste andrelaget, basert på antall poeng og målforskjell.

Liverpool hadde også sine sjanser i dagens kamp. Melkamu Frauendorf fikk to gode skudd reddet av Citys keeper i første omgang, og Isaac Mabaya fikk også et langskudd reddet.

Men City hadde også store sjanser utenom de to målene. Blant annet traff de stolpen mot slutten av omgangen.

Frauendorf fikk en ny mulighet midtveis i annen omgang, men skjøt rett på Citys keeper.

Liverpool presset på for et utliningsmål da City kontret inn sitt andre mål etter 70 minutter.