De utlånte: Woodburn med dobbel for Hearts

Slik gikk det med de utlånte Liverpool-spillerne i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies var ikke involvert i Sheffield Uniteds to kamper forrige uke på grunn av skade. Laget spilte to bortekamper og fikk bare med seg ett poeng. Det ble uavgjort mot Nottingham Forest og tap mot Blackburn.

Sepp van den Berg spilte selvsagt begge kampene til Preston, men nå fikk han spille sin favorittposisjon som midtstopper. De tok en sterk borteseier mot serieleder Bournemouth før det ble 3-0-tap mot Nottingham i helgen.

Rhys Williams var ikke i troppen da Swansea slo Coventry 2-1 på bortebane. Han var heller ikke med da det ble 4-0-tap mot Bournemouth i helgen.

Leighton Clarkson satt på benken i begge kampene for Blackburn forrige uke. De tapte hele 0-7 hjemme mot Fulham før de slo tilbake med å slå Sheffield United 3-1.

Sheyi Ojo fikk bare spille fire minutter forrige uke. Det var som innbytter i 1-1-kampen mot Derby i helgen. Han satt på benken da han så sine lagkamerater slå Reading 1-0 tidligere i uken.

FA-CUPEN

Paul Glatzel satt på benken da Tranmere slo Crawley 1-0 i helgen.

Jake Cain spilte 76 minutter da Newport tapte 1-0 borte mot Morecambe.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn scoret sine to første mål for Hearts i 5-2-seieren over Dundee United i helgen.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff fikk ni minutter som innbytter for Queen's Park da de spilte uavgjort mot East Fife.

Øvrige land

PREMIER DIVISION, IRLAND

Vitezslav Jaros voktet buret to ganger for St. Patricks forrige uke. Det ble fem baklengsmål etter 2-2 mot Bohemians og 0-3 mot Sligo Rovers.

PREMIER LEAGUE, WALES

Jakub Ojrzynski holdt nullen da Caernarfon slo Cardiff Metropolitan 1-0 på bortebane.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo fortsetter å spille fast i forsvaret til Mirandes. De slo Lugo 3-2 i midtuken før det ble 3-1-tap mot Valladolid i helgen. Der fikk colombianeren med seg et gult kort.