De utlånte:Sepp og Preston slo tilbake

Ligacuptapet for Liverpool i midtuken preget ikke Sepp van den Berg og Preston i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies spilte hele kampen og fikk gult kort for en stygg takling da Sheffield United tapte 1-0 for Blackpool hjemme på Bramall Lane.

Sepp van den Berg spilte hele kampen da Preston slo Luton 2-0 hjemme på Deepdale.

Rhys Williams var ikke i troppen da Swansea vant hele 3-0 over Peterborough på hjemmebane.

Leighton Clarkson satt på benken uten å komme innpå da Blackburn vant 2-1 i Derby.

Sheyi Ojo spilte første omgang men ble byttet ut i pausen da Millwall tapte 1-0 i Huddersfield.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel spilte andre omgang da Tranmere tapte 2-0 for Mansfield på bortebane.

Jake Cain spilte 90 minutter da Newport banket Stevenage hele 5-0.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn kom inn etter 57 minutter og fikk gult bare fire minutter senere da Hearts tapte 2-1 i Aberdeen.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff kom inn i det 81. minutt da Queen´s Park spilte 3-3 borte mot Cove Rangers. Alle målene kom før Longstaff entret banen.

Øvrige land

FA-CUPEN, IRLAND

Vitezslav Jaros voktet burdet da St Patrick's Athletic vant 4-1 over Longford Town på borebane.

PREMIER LEAGUE, WALES

Jakub Ojrzynski stod i mål da Caernarfon Town tapte 2-1 for Barry Town United på bortebane.