Dette skjer i Liverpool de neste ukene

Lysfestival, julemarked og konsert fra en Liverpool-favoritt er noe av det som skjer i byen de neste ukene.

Liverpool FC spiller hele fem hjemmekamper mellom 30. oktober og 27 november. Er du en av de heldige som skal over på kamp, kan du kanskje få med deg noe annet på turen også.

River of Light, Waterfront

22 oktober - 7 november

Liverpools berømte havneområde har blitt en lysløype av kunstinstallasjoner, under temaet «Rhythm of the Light». Installasjonen er en feiring av kunst og musikk, og tilbyr ikke minst strålende fotomuligheter.

Lysløypa går rundt Three Graces, langs Albert Dock, forbi Hilton og bortover Castle Street.

Legendekveld med Alan Kennedy og Bruce Grobbelaar, Lanigans

2 november

Liverpool-legendene Alan Kennedy og Bruce Grobbelaar møter opp på den irske baren Lanigans for å prate om sine imponerende karrierer på Anfield. Norske Ragnhild Lund Ansnes intervjuer dem fra scenen.

Billetter koster 20 pund og kan kjøpes her.

9 To 5 The Musical, Empire Theatre

2-6 november

Dolly Parton-musikalen kommer til Liverpool for noen forestillinger i starten av november! Musikalen handler om tre kollegaer som har fått nok av sin sexistiske og egoistiske sjef, og pønsker ut en plan om å kidnappe han. Artist (og Jamie Redknapps ekskone) Louise Redknapp spiller hovedrollen.

Billettprisene starter på 13 pund og kan kjøpes her.

Rag’n’Bone Man, Mountford Hall Liverpool Guild of Students

4 november

Artisten bak hiten «Human» spiller i Liverpool i forbindelse med utgivelsen av sitt andrealbum «Life by Misadventure». Konserten er utsolgt, men billetter dukker opp her og der på Ticketmaster. 

Rick Astley, M & S Bank Arena

4 november

80-tallsstjernen Rick Astley holder konsert i M & S Bank arena i starten av november. Mannen bak «Never Gonna Give You Up» slapp albumet 50 i 2016 og Beautiful Life i 2018, og turneen han nå har begitt seg ut på blander 80-tallsslagerne med hans nyere låter.

Billettprisene starter på 32.35 pund og kan kjøpes her.

The Mersey Beatles, M & S Bank Arena

6 november

Et av de mest anerkjente Beatles-tribute-bandene spiller i Liverpools storstue. Man får aldri sett the Beatles live igjen, men man er neimen ikke så alt for langt unna den originale sounden når man ser The Mersey Beatles sin to timer lange hyllest til Fab Four.

Billetter koster 23.50 pund og kan kjøpes her.

Julemarked, St. George's Hall og St John’s Gardens

12 november - 23 desember

Jula nærmer seg. Julemarkedet som tidligere har vært på fremsiden av St. George’s Hall, flytter seg nå også rundt til hagen på baksiden av bygget. Her begynner de å servere gløgg og andre godbiter fra klokken 11.00 den 12 november. Her er det små attraksjoner for de minste, og flere barer for de eldste.

Bongo’s Bingo: The Winner Takes it All, Content, Cains Brewery Village

19-20 november

24, 26-27 november

Bongo’s Bingo er en av landets mest populære Bingo-arrangementer, kjent for å kombinere tradisjonell bingo med rave og karaoke. Her er man garantert god stemning, og man kan vinne festlige premier som for eksempel støvsugere. Hvorfor ikke.

Nå har de lansert sine juleshows, som skal gå hver helg fra 19. november og frem til nyttårsaften. Med seg på laget har de Simon og Lee fra boybandet Blue, samt Keith Duffy (Boyzone) og Brian McFadden (Westlife).

Billetter kan man kjøpe her – de forsvinner fort.

Deacon Blue, M & S Bank Arena

20 november

Den skotske gruppa Deacon Blue har en stor stjerne i Liverpool, og det er nok mange scousere som vil reise rett fra Anfield til M & S Bank Arena etter Arsenal-kampen. Søker du opp “Deacon blue” og “scousers” på Twitter finner du mange bekreftelser på det sterke båndet, og like mye forundring på hvorfor det er sånn. Det er det altså ingen som vet, men scousere elsker tydeligvis låter som «Real Gone Kid» og «Dignity». Uansett, den 20. november kommer de tilbake til Liverpool og da er man nok garantert en kveld med allsang.

Billetter koster fra 37.90 pund og kan kjøpes her.

Britney-disco, Camp and Furnace

20 november

Britney er fri! Popdronninga blir hyllet på Camp and Furnace med disko, utkledning, musikkvideoer og andre visuelle virkemidler. Blir nok Crazy, og billettene er nesten utsolgt. De koster 11 pund og kan kjøpes her.

Country-festival, Camp and Furnace

28 november

Noen av Storbritannias største country-musikere akkurat nå kommer til varehuset Camp and Furnace i Baltic-området i slutten av november. Artistene på plakaten, som Robert Vincent, Laura Oakes og Gary Quinn har alle vunnet BCMA-priser.

Billetter koster fra 33 pund og kan kjøpes her.