De utlånte:Nye 90 minutter for Ben Davies

Her er oversikten over hvordan det gikk med de utlånte spillerne denne helgen.

18. okt 2021 kl 13.35Arild Skjæveland

England

CHAMPIONSHIP

Sepp van den Berg fikk en ny full kamp på høyre vingback da Preston holdt nullen og spilte 0-0 mot Derby på lørdag.

Ben Davies var i startoppstillingen og spilte hele kampen da Sheffield United slo Stoke City 2-1. Tirsdag kveld er det ny kamp og da er Millwall motstander.

Leighton Clarkson satt på benken hele kampen da Blackburn spilte uavgjort 2-2 hjemme mot Coventry.

Sheyi Ojo startet og spilte hele kampen da Millwall skuffet og tapte 2-0 hjemme mot Luton.

LEAGUE TWO

Jake Cain kom inn de siste fem minuttene da Exeter og Newport County spilte 2-2.

Skottland

PREMIERSHIP

Adam Lewiser skadet og var ikke involvert da Livingston vant 3-0 mot St. Johnstone.

Ben Woodburn startet og spilte 61 minutter for Hearts da de fikk med seg et imponerende poeng fra bortekampen mot Rangers og Steven Gerrard. Hearts er poenget bak ledende Rangers.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff kom inn som innbytter og scoret sitt første mål for Queen's Park. Se målet i tweeten under.

Øvrige land

PREMIER DIVISION, IRLAND

Vitezslav Jaros stod i mål for St. Patricks da de tapte 1-0 borte mot Derry City.

PREMIER LEAGUE, WALES

Jakub Ojrzynski holdt buret rent da Caernafon spilte mot Penybont i den walisiske cupen, men røk ut på straffer.

LALIGA2, SPANIA

Anderson Arroyo startet fortsetter i midtforsvaret til Mirandes, og var med på å holde buret rent i en 2-0-seier mot Ibiza. Laget er nummer 10 i Segunda Division.