Ung Liverpool-spiller ble byttet ut på grunn av en lignende skade som den Thiago Alcantara fikk mot Crystal Palace, mens Ben Davies også fikk en ny skade.

20. sep 2021 kl 09.59Einar Kvande

Her er oversikten over hvordan det gikk med de utlånte spillerne denne helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Sepp van den Berg fikk nye 90 minutter som vingback for Preston, og fikk også et gult kort i hjemmekampen mot West Bromwich. En kamp som endte 1-1.

Ben Davies Ble skadet og byttet ut i det 85.minutt da Sheffield United vant 3-1 i Hull. Det er ikke snakk om samme skade som førte til at Davies gikk glipp av Sheffield-lagets to første kamper etter landskampene i september.

– Ben kunne ha fullført kampen, men vi ville ikke ta noen risiko med ham. Det var det ingen grunn til. Han har akkurat kommet tilbake fra skade, og vi ønsket å gjøre det som var best for ham, siteres United-manager Slavisa Jokanovic av The Star.

Det er nå lite sannsynlig at Davies vil spille ligacupkampen mot Southampton i morgen.

– Han trenger fortsatt tid for å komme opp på sitt høyeste nivå. Han er ikke der ennå, noe som er normalt etter det som har skjedd. Men han jobber hardt, og vil komme dit snart, det er jeg sikker på.

Leighton Clarkson kom inn etter 67 minutter i Blackburns målløse bortekamp mot Barnsley.

Sheyi Ojo gikk glipp av sin andre kamp på rad på grunn av sykdom da Millwall spilte 1-1 mot Coventry. Ojo sto også over mot Swansea i midtuken.

Rhys Williams ble byttet ut etter en svak førsteomgang der Swansea lå under 3-0 til pause i Luton. Gjestene kom sterkt tilbake i andre omgang og klarte uavgjort 3-3.

Williams skal ha blitt gjenstand for rasistiske tilrop fra en Luton-supporter under kampen, og den walisiske klubben skriver på sine nettsider at de har anmeldt saken til det lokale politidistriktet, som nå etterforsker saken.

LEAGUE TWO

Paul Glatzel satt på benken hele kampen da Tranmere vant 2-0 over Salford City på Prenton Park. Salford fikk en spiller utvist etter 20 minutter, mens tidligere Liverpool-spiller Jay Spearing kom for sent inn i en takling og ble utvist for vertene på overtid av første omgang.

Jake Cain var ikke i troppen da Newport County slo Walsall 2-1.

Skottland

PREMIERSHIP

Adam Lewis spilte hele kampen og pådro seg gult kort da Livingston tok en sterk hjemmeseier, 1-0 over Celtic.

Ben Woodburn ble byttet ut etter 65 minutter med en strekk i baksiden av den ene leggen da Hearts spilte 2-2 mot Ross County i Dingwall. Byttet ble gjort for å være på den sikre siden. Woodburn fikk gult kort i kampen.

– Ben kjente det strammet til i baksiden av leggen, noe som også skjedde i forrige kamp. Han har ikke spilt så mye fotball. Han kunne kanskje ha spilt ti minutter til, men da hadde vi risikert at han hadde blitt satt på sidelijnen i seks uker, så vi syntes det var best å ta ham av banen, uttaler Hearts-manager Robbie Neilson til Edinburgh Evening News.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff kom inn etter 80 minutter da Queen's Park spilte 2-2 borte mot Clyde, i en kamp der vertenes utligningsmål kom på overtid.

Øvrige land

PREMIER DIVISION, IRLAND

Vitezslav Jaros stod i mål for St. Patricks som vant 3-0 over Wexford Youths i kvartfinalen i den irske cupen fredag kveld.

PREMIER LEAGUE, WALES

Jakub Ojrzynski holdt buret rent da Caernafon slo Cardiff MU 2-0 på hjemmebane.

LA LIGA 2, SPANIA

Anderson Arroyo spilte hele kampen som midtstopper for Mirandes, som vant 2-1 på Tenerife.