Alexander-Arnold forteller hvilke to spillere han ville kjøpt til Liverpool dersom han hadde sjansen

At overgangsmålene skulle være realistiske var det ingen som sa noe om!

Trent Alexander-Arnold har vært gjest i Premier League-programmet «Uncut», der han har svart på innsendte spørsmål.

Et av spørsmålene var hvilke to spillere han ville kjøpt til Liverpool, dersom han hadde sjansen. Han gikk for Kevin de Bruyne og Son Hueng-min.

– De Bruyne, fordi jeg er veldig begeistret for ham som spiller. Overblikket, teknikken, hvor presis han er. En utmerket spiller. Sjansene og de målgivende han har er skremmende, sier Liverpools høyreback – som så langt har skapt flere sjanser og målgivende enn belgieren denne sesongen.

– Son, igjen, en utmerket spiller. Hurtigheten, avslutningsferdighetene, og måten han holder roen på.

ØNSKET: Kevin de Bruyne og Son Hueng-min var de to spillerne Trent Alexander-Arnold ville kjøpt dersom han fikk velge.

ØNSKET: Kevin de Bruyne og Son Hueng-min var de to spillerne Trent Alexander-Arnold ville kjøpt dersom han fikk velge.


Se hele intervjuet på Premier Leagues YouTube-kanal.

Den tøffeste motspilleren han har møtt, er en som nå spiller i Real Madrid.

– Eden Hazard. Han har ferdighetene, er hurtig, hadde egentlig ingen svakheter. Han hadde perfeksjonert spillet sitt, og var komplett på mange deler av spillet da jeg møtte ham, så det var veldig vanskelig å stoppe ham.

Så til Gerrard og Alonso

Høyrebacken fikk også spørsmål om hvordan han hadde fått en så god innleggsfot…

– Jeg vet ikke, det bare skjer… Det er noe jeg har jobbet med – ikke spesielt innlegg, men pasninger – helt siden jeg var barn, sier Trent.

– Jeg har likt å se på de gode pasningsspillerne siden jeg var barn. Jeg vokste opp og så på Xabi Alonso og Steven Gerrard på Liverpools midtbane, og det blir ikke så mye bedre enn det. Jeg ønsket å kopiere dem, og kopiere teknikken deres, så jeg hadde gode rollemodeller på den fronten.

– Jeg har alltid satt pris på en god pasning, så på trening har jeg alltid jobbet med hvordan du skal sentre, og jobbet med teknikken. Dersom du får et godt grunnlag der, kan du jobbe med teknikken, med utsiden og innsiden av foten, vekten på pasningen og slike ting. Så kommer alt sammen, slik det har gjort nå.