Champions League:Skandale-trekningen som ble forkastet

Liverpool fikk en på papiret god trekning i åttendedelsfinalen i Champions League, da FC Salzburg kom opp av bollen, men tekniske problmer hos UEFA førte til at det trekningsresultatet ble annullert.

Liverpool trakk ligamestrene i Østerrike, FC Salzburg, i åttendedelsfinalen i Champions League i den opprinnelige trekningen.

Men trekningsresultatet ble kjent ugyldig fordi Manchester United ikke ble lagt i bollen da det skulle trekkes motstander til Atletico Madrid, og det blir foretatt en ny trekning klokken 15.00 mandag ettermiddag.

Dette var trekningsresultatet som ble kjent ugyldig

Benfica - Real Madrid

Villarreal - Manchester City

Atletico Madrid - Bayern München

FC Salzburg - Liverpool

Inter - Ajax

Sporting Club de Portugal - Juventus

Chelsea - Lille

Paris Saint-Germain - Manchester United

– Pulsen var helt normal, da det eneste laget jeg desperat ønsket å unngå i trekningen var oss selv!

Jürgen Klopp kommenterte det opprinnelige trekningsresultatet slik:

– Trekningen er som den er, og nå vet vi hvem vi skal forberede oss på å møte. Salzburg har tatt seg videre fra gruppespillet for første gang, så de vil være opprømte ove rdet. De var et ungt og spennende lag med fart. Taktisk er de veldig gode, og teknisk er de veldig gode. Jeg tror ikke vi kan unngå favorittstempelet, men vi vet det blir tøft å spille der. Vi spilte der for et par år siden, og det var en tøff kamp, og det vil det bli nå også, sa Klopp i en kommentar til Liverpoolfc.com.

Salzburg har imidlertid et helt annet lag nå enn de hadde for to år siden, men Klopp mente det ikke hadde noen stor betydning.

– Det er helt normalt. De er en klubb i utvikling, og spillere har flyttet derfra. Vi hentet Taki. Haaland er ikke der lenger. Szoboszlai reiste til Leipzig og Ramalho til PSV Eindhoven, så langet er svært forandret siden vi msilte mot dem. Men det gjør dem ikke svakere, da de nå har Adeyemi, som er en av de mest spennende vingene i fotballen, og de har også andre veldig gode spillere

– Salzburg er et svært interessant prosjekt. De har en ung, tysk trener, Matthias Jaissle, som spilte for Hoffenhiem da jeg var i Mainz og Dortmund. De henter alltid inn gode spillere. Store talenter. De gikk videre fra gruppen, noe som ikke var enkelt, og det sier mye om hvor gode de er.

Sadio Mané, Naby Keita og Takumi Minamino har alle en fortid i Salzburg.

– Vi har hentet noen spillere som har spilt for dem, og vi møtte dem i en treningskamp da vi var i området under vår treningsleir sommeren 2020, så vi har et godt forhold til dem. Det blir fint å møte dem igjen.

Klopp fortalte til slutt at han ikke var nervøs foran trekningen.

– Pulsen var helt normal, da det eneste laget jeg desperat ønsket å unngå i trekningen var oss selv! Det var ikke mulig, så derfor var jeg rolig.