Gerrard om Anfield-returen: – Jeg vil bare dra dit og forsøke å vinne

Steven Gerrard har slått Graham Potter, Patrick Vieira og Brendan Rodgers, og neste ut for Aston Villa er på Anfield.

Etter at Villa hadde sikret nok en seier ble Steven Gerrard spurt om han hadde sentimentale tanker med tanke på neste kamp, Liverpool - Aston Villa lørdag 11. desember. 

– Ingen, ikke i det hele tatt.

– Jeg vil bare dra dit og forsøke å vinne, og ta det vi kan. For vår del så konkurrerer vi ikke med Liverpool, med tanke på det nivået vi begge er på på øyeblikket, men vi vil definitivt komme og gi det alt vi har, sier Gerrard.

Formen har snudd under Gerrard

Aston Villa gikk på fem strake ligatap, før den tidligere Liverpool-spilleren tok over ansvaret. I dag ble den tredje seieren på de fire siste sikret, mot Brendan Rodgers og Leicester. Det eneste nederlaget var knepet, 1-2, mot Manchester City.

– Vi kjørte City helt inn og jeg mener vi skulle ha fått med oss noe fra den kampen, slik vi presterte i andre omgang.

– Så vi reiser dit (Anfield) med selvtillit, med tre av fire vunnet, og vi vil prøve å gjøre det så vanskelig som vi kan.

Nominert som månedens manager

Gerrards gode start i Birmingham har ført til at han er nominert som månedens trener for november, sammen med Pep Guardiola og Jürgen Klopp.

– Vi har et full uke nå før Liverpool, så vi kan komme tilbake på feltet og fjerne noen av vokseproblemene. Forhåpentligvis vil vi være bedre neste uke.

– Det handler om laget, og om å forberede dem godt for å få et resultat. Jeg vil ikke få det til å handle om meg. Hvis andre gjør det, kan ikke jeg kontrollere det.

Samtidig er det ikke til å legge skjul på at det ikke er en helt vanlig seriekamp.

– Når det kommer til følelsene, er det opp til meg å håndtere det.