Jota har ikke trent hele uken

Angriperen kjente på en skade etter kampen mot Wolverhampton.

På tampen av sin pressekonferanse fredag fikk Jürgen Klopp spørsmål om hvorfor ikke Diogo Jota og Divock Origi deltok på torsdagens trening.

– Diogo følte på noe etter den forrige Premier League-kampen, mot Wolverhampton, og har ikke trent ennå. Vi får se. Kanskje kan han trene i dag, og da vil han være en mulighet for oss i morgen, om ikke, så blir han ikke det.

– Divock sto over treningen bare på grunn av intensiteten. Vi ga ham en ekstra dag fri, En ekstra restitusjonsdag. Jeg tror han blir klar for kampen i morgen. Jeg har ikke hørt noe annet.

Klopp fikk også spørsmål om bruddet i kinnbeinet som Nathaniel Phillips fikk mot AC Milan, som vil holde midtstopperen ute til etter nyttår.

– Dessverre dreier det seg om et brudd. Det er ikke så ille som det kunne ha vært, da han ikke trenger noen operasjon. Han kan trene fra neste uke, men reduserte økter, for alt som kan treffe han i ansiktet kan forårsake skikkelig skade.

– Derfor må han være forsiktig for øyeblikket. Han kan ikke trent for fullt før bruddet har grodd skikkelig. Men han vil kunne holde seg i god fysisk form, noe som er bra. Jeg vet ikke eksakt hvor lenge det vil ta. 4-5 uker, eller noe slikt. Vi får se.