Uavgjort holdt til gruppeseier

Liverpool U19 spilte uavgjort mot AC Milan i UEFA Youth League tirsdag ettermiddag.

Liverpool U19 spilte sin siste kamp i gruppe B i UEFA Youth League, borte mot AC Milan, tirsdag ettermiddag.

Mateusz Musialowski ga gjestene fra Merseyside ledelsen med et flott mål allerede etter fire minutter. Dette var polakkens førstemål for de røde i Europa. Vertene utlignet imidlertid ved Marco Nasti tolv minutter før slutt.

Ett poeng viste seg å være nok til at Marc Bridge-Wilkinsons lag vant gruppen, fordi Atletico Madrid vant 2-1 i Porto. Dermed er Liverpool klare for 1/8-finalen i UEFA Youth League i mars, mens spanjolene ble nummer to i gruppen og skal spille play-off.

Liverpool fikk som nevnt en strålende start på kampen. Kaide Gordon spilte fri Luke Chambers på venstresiden, og backens innlegg ble møtt av Musialowski, som satte ballen i nettet med en volley.

Musialowski var nær ved å doble ledelsen i andre omgang, men da satte han ballen på utsiden av stolpen da han fikk en kjempesjanse.

Det hører med til historien at AC Milan fikk en spiller utvist fem minutter før slutt, men Liverpool klarte ikke å utnytte at de var i overtall i sluttminuttene.

Liverpools lag: Mrozek, Mabaya, Quansah, Koumetio, Bajcetic, Chambers, Corness, Frauendorf, Gordon, Cannonier (Pilling 92), Musialowski (Clark 87).

Ubenyttede reserver: Hewitson, Wilson, Miles.