Liverpool stiller et sterkere mannskap enn ventet på forhånd

Lagoppstillingen mot AC Milan er klar.

Jürgen Klopp roterer kraftig på laget i den relativt betydningsløse siste gruppespillkampen i Champions League. Han har latt spillere som Virgil van Dijk, Jordan Henderson, Thiago Alcantara, Diogo Jota og Jordan Henderson bli hjemme på Merseyside, mens James Milner er suspendert, og er således heller ikke med i troppen.

Klopp stiller likevel med tre spillere som også startet mot Wolverhampton i helgen, i Alisson Becker, Sadio Mané og Mohamed Salah, og roterer dermed ikke så mye på laget som mange kanskje hadde trodd på forhånd.

Nathaniel Phillips starter sin første kamp for sesongen, som stoppermakker til Ibrahima Konate.

Den unge angriperen Max Woltman (2003-modell) sitter på innbytterbenken til førstelaget for første gang. James Norris er en annen ung spiller som er å finne på benken.

– Dette var den eneste kampen i desember hvor vi kunne endre på ting. Vi ønsker å være livlige og aggressive, og vi går for seieren, så får vi se hvordan det ender, sa Jürgen Klopp foran kampstart.

– Zlatan Ibrahimovic er like gammel så hele benken min! Dette er en fin mulighet for de unge spillerne, la Liverpool-manageren til.

Liverpools lag: Alisson, Williams, Phillips, Konate, Tsimikas, Morton, Oxlade-Chamberlain, Minamino, Mané, Salah, Origi

Reserver: Kelleher, Davies, Fabinho, Keita, Gomez, Robertson, Matip, Dixon-Bonner, Bradley, Alexander-Arnold, Norris, Woltman

AC Milan

Milan-manager Stefano Pioli har gjort fem endringer på laget som slo Alernitana i helgen. De stiller med Mike Maignan i mål, Pierre Kalulu på høyreback, stopperne Fikayo Tomoro og Alessio Romagnoli, og med Theo Hernandez på venstrebacken.

Sando Tonali og Franck Kessie vil være den defensive midtbaneduoen, med trioen Junior Messias (til høyre), Brahim Diaz og Rade Krunic (til venstre) foran seg. På topp spiller Zlatan Ibrahimovic.

AC Milans Lag: Maignan; Kalulu, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez; Tonali, Kessie; Messias, Diaz, Krunic; Ibrahimovic.

Reserver: Tatarusanu, Jungdal, Ballo-Touré, Florenzi, Gabbia, Bakayoko, Bennacer, Saelemaekers, Maldini.