Ny Premier League-kamp utsatt. Flere ønsket å utsette kamper

Burnleys hjemmekamp mot Watford er nå utsatt.

Så sent som kl. 18.00 norsk tid – under tre timer før avspark på Turf Moor – er det bekreftet at kampen mellom Burnley og Watford ikke blir spilt onsdag kveld.

Grunnen er at det er et koronautbrudd i Watford-stallen. Det meldte Burnley i en pressemelding.

Fra før er Brentford - Manchester United utsatt i denne midtukerunden.

Tottenham ville utsette ny kamp

Tottenham har hatt et stort koronautbrudd, og måtte utsette Conference League-oppgjøret sitt mot Rennes forrige torsdag. På søndag ble også Premier League-kampen mot Brighton utsatt.

Spurs fikk en kamp mot Burnley utsatt i slutten av november på grunn av snø, og London-klubben begynner å få mange kamper som nå trenger ny dato.

Ifølge Jonathan Veal i Press Association (PA) kom Tottenham også med en henvendelse til Premier League om torsdagens ligakamp mot Leicester, og ønsket å utsette denne kampen. Spurs skal være tilbake i trening, men det skal ha vært i håp om å få spilt kampen mot Rennes som var grunnen til at de ønsket å utsette Leicester-kampen. Svaret skal ha vært nei, ifølge PA. 

Dersom ikke situasjonen skulle forverres veldig, må en anta at søndagens kamp mellom Liverpool og Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium skal gå etter planen.

I PROBLEMER: Tottenham har allerede fått tre kamper utsatt i Premier League og Europa League de siste ukene.

I PROBLEMER: Tottenham har allerede fått tre kamper utsatt i Premier League og Europa League de siste ukene.

Leicester støttet utsettelse

Tottenham måtte stenge treningsfeltet sitt i tre dager, og skal bare ha 16 førstelagsspillere på trening denne uken.

– Vi startet med 13-14 spillere, men i dag trente vi med 16 spillere og flere unggutter. Det er klart at noen spillere ikke vil kunne spille i morgen. Som jeg har sagt før, er spillerne tilbake på trening, og to spillere trente igjen for første gang. I går var det en ny spiller, men som alle vet godt, må du være frisk for å spille, sier Conte på sin pressekonferanse.

Leicester-sjef Brendan Rodgers bekreftet på sin pressekonferanse at han ønsket at kampen skulle bli utsatt. Leicester har også et koronautbrudd, og kan være uten inntil ni spillere.

De to klubbene fikk avslag. Tidligere onsdag meldte Sky Sports at Premier League har avvist flere henvendelser fra klubber om utsette kamper på grunn av smitte. 

Manchester United fikk utsatt sin kamp borte mot Brentford på tirsdag. Premier League-styret vil vurdere en og en sak.

Det var 42 positive tester i forrige testrunde mellom spillere og støtteapparat. Tidligere onsdag fortalte Jürgen Klopp at Liverpool ikke hadde noen som hadde testet positivt.