De utlånte:Woodburn fikk noen minutter mot Rangers - van den Berg var tilbake fra skade

Lite spilletid og utsatte kamper var hovedpunktene for de utlånte Liverpool-spillerne i helgen.

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies og Sheffield United skulle egentlig spille ligakamp i kveld mot Queens Park Rangers. Kampen er utsatt som følger av covid-utbrudd hos London-klubben.

Rhys Williams satt på Swansea-benken under hele hjemmekampen mot Nottingham Forest. De utvalgte forsvarsspillerne for svanene tok ikke vare på sin sjanse. Hvittrøyene tapte kampen 1-4 på Liberty Stadium. Williams kan være på vei tilbake til Liverpool allerede i januar.

Sepp Van Den Berg var tilbake i Prestons startoppstilling da de slo Barnsley 2-1 hjemme på Deepdale i helgen. Van Den Berg spilte på venstresiden i en trebackslinje. Nederlenderen var ute i forrige kamp på grunn av en liten skade, men er nå tilbake.

Leighton Clarkson har, som Rhys Williams, slitt med spilletid i Championship denne høsten. Unggutten var ubenyttet reserve i en sterk Blackburn-seier borte mot Bournemouth. Laget ligger for øyeblikket på en fin 4. plass etter fem seire på de siste seks kampene.

Sheyi Ojo fikk 12 minutter som innbytter for Millwall i 1-2 tapet mot Peterborough i helgen. Han kom inn på venstrekanten for London-laget.

LEAGUE TWO

Jake Cain ble sittende på benken i hele kampen for Newport County i helgen. Waliserne vant 2-1 over Port Vale.

Paul Glatzel var ikke en del av Tranmere-troppen som vant 1-0 mot Exeter. Den tysk-engelske spissen har ikke vært involvert i en ligakamp for klubben siden 23. november. Da scoret han.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn kom inn fra benken for Hearts i 0-2 tapet mot Rangers. Waliseren fikk 16 minutter på banen, men klarte ikke å straffe Gerrards gamleklubb.