Williams-avgjørelse blir tatt snart

Rhys Williams har spilt bare seks kamper for Swansea siden han ble utlånt fra Liverpool i sommer.

Forsvarsspillet til Swansea var marerittaktig da waliserne tapte 4-1 for Nottingham Forest på lørdag. 

Etter at han fikk spille i tapene for Reading og Middlesbrough var den utlånte Liverpool-stopperen Rhys Williams plassert på innbytterbenken da skogvokterne kom på besøk. Dette var femte kampen på rad hvor det ble gjort endringer på Swanseas bakre treer, opplyser Wales Online.

Russel Martins mannskap har bare holdt buret rent i en av sine sju siste kamper, og har sluppet inn hele 14 mål på disse kampene. 

Williams spilte 19 kamper for Liverpool forrige sesong, og det var stilt store forventninger til utlånsoppholdet i Wales. Seks kamper så langt står definitivt ikke i stil med disse forventningene. 

Liverpool vurderer nå om de skal avbryte låneoppholdet til den unge forsvarsspilleren, men noen endelig avgjørelse er ikke tatt ennå.

– Alle utlånte spillere kan tilbakekalles i transfervinduet i januar, uttaler Swanseas sportsdirektør Mark Allen til Wales Online.

– Spørsmålet er om ting fungerer for både spilleren og laget, og om laget som låner spilleren ut er fornøyd med utviklingen. Vi vil snakke med Liverpool om Rhys de kommende ukene, legger han til.

Dersom Nat Phillips blir solgt av Liverpool i løpet av januar, kan det åpne døren for en Anfield-retur for unge Williams.