Bildeserie: Gomez og van Dijk i opptrening

Joe Gomez og Virgil van Dijk i strålende humør under treningsøkt i Kirkby.

19. feb 2021 kl 16.23Jens Bessesen

Liverpool FC har i dag kommet ut med en bildeserie der vi kan se Virgil van Dijk og Joe Gomez i opptrening. Begge to er ute med en kneskade som etter all sannsynlighet holder dem ute av spill resten av sesongen, men stopperduoen var tydeligvis i godt humør på dagens treningsøkt på AXA Training Centre i Kirkby. Fra bildene ser vi også glimt av Fabinho, som fremdeles er ute med en muskelskade og må stå over Merseyside-derbyet.

Virgil van Dijk returnerte nylig fra Dubai etter å ha tilbrakt et par måneder av opptreningen der. Jürgen Klopp sa nylig at han vil være overrasket dersom nederlenderen er tilbake i spill denne sesongen. Liknende prognoser gjelder også for Joe Gomez. 

Den tredje langtidsskadde midtstopperen, Joel Matip, var ikke med på treningsøkten.

Se bildene øverst i saken!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]