– Han er et fantastisk talent. Harvey er utrolig

Blackburn-manageren full av beundring for 17-åringen som er på utlån fra Liverpool.

12. feb 2021 kl 11.12Jens Bessesen

– Han er et fantastisk talent. Harvey er utrolig, sier Tony Mowbray.

I en artikkel i The Athletic om Blackburn og deres manager Tony Mowbray, som har fått tillit til å utvikle talentene til både Liverpool, Manchester City og Everton denne sesongen. 

– Ufattelig

Der snakker Mowbray om sin beundring for 17 år gamle Harvey Elliott, som har imponert stort etter at han ble lånt ut fra Liverpool i høst. 

Kantspilleren er fast på laget til den gamle storklubben. Han har spilt 22 kamper, scoret fire mål og levert åtte målgivende pasninger. 

– Det er ufattelig for meg at han om fem år fremdeles vil være i starten av 20-årene og kanskje har spilt 250 kamper. For en glede han er. Han elsker ballen og får ikke nok av den, sier Mowbray. 

I tillegg skryter han av hvor ivrig 17-åringen er på treningsfeltet. Selv dagen etter kamp, når førstelaget egentlig har hviledag, blir Elliott med reservene på treningsøkten.

– Han er alltid ute på gresset - så mye at jeg må sende ham inn igjen. Han har en fantastisk innstilling. Han hjelper oss og laget vårt, og forhåpentligvis hjelper vi Liverpool å utvikle en spiller. Det er vinn-vinn for alle såvidt jeg kan se, sier Mowbray.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]