Liverpool er fornøyd med løsningen på Harvey Elliott-tvisten

Mener avgjørelsen er rettferdig.

11. feb 2021 kl 10.21Arild Skjæveland

Sent onsdag kveld kom meldingen om at Liverpool FC må betale fire millioner pund for Harvey Elliott. Det er flere summer som har blitt rapportert i media. LFC selv melder at det er en kompensasjonssum på 1,5 millioner pund, pluss 2,8 millioner pund basert på hvordan spilleren presterer, og kommende proffkontrakter.

I en pressemelding melder klubben at de er fornøyd med både utfallet og prosessen.

«Liverpool Football Club respekterer utfallet fra Professional Football Compensation Committee, og deres grundige prosess i denne saken. Vi vil gjerne takke panelet for deres tid og flid med å komme frem til en avgjørelse. Vi ser frem til å ønske Harvey velkommen tilbake etter hans utlån i Blackburn Rovers til sommeren, og hjelpe ham med å bygge en lang og vellykket karriere på Anfield», skriver klubben.

Fulham skal i utgangspunktet ha ønsket mer en 10 millioner pund for spilleren, men skal være fornøyd med løsningen panelet kom frem til. London-klubben vil ha krav på 20 prosent fra et eventuelt videresalg.

Elliott har vist seg å være en kjempesuksess på lån i Blackburn. Han har fire mål og åtte målgivende på 22 kamper i Championship. Han fyller ikke 18 år før i april, og har allerede 35 førstelagskamper på CV-en for Fulham, Liverpool og Blackburn.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]