Pep Lijnders:– Elliott imponerer alle, og det er ingen overraskelse for oss. Vi savner ham

Unggutten ble kåret til banens beste på lørdag.

13. des 2020 kl 15.36Arild Skjæveland

Harvey Elliott spilte en glimrende kamp da Blackburn tapte 2-1 hjemme mot Norwich på lørdag. Selv om resultatet ikke gikk Blackburns vei, var den utlånte 17-åringen kampens store spiller, og scoret et nydelig mål like før timen var spilt.

Se scoringen under.


På utlånet har han tre mål på fire målgivende på 13 kamper i Championship.

En som var veldig imponert, var Norwich-supporter Kasper Wikestad. «Som Blackburn rundspiller Norwich etter pause. Og midt i det er Harvey Elliott. Sjelden man ser én spiller dominere en kamp i så stor grad», skrev TV 2-kommentatoren på Twitter

Elliott ble kåret til banens beste i kampen.

Liverpool følger med

Etter nyheten om Diogo Jotas kneskade, er det mange Liverpool-supportere som lurer på om klubben har mulighet til å hente ham tilbake. Det lurer også vi på, og trolig vil en få svar på det i løpet av den neste uken. Med Jota ute i opp til 15 kamper vil det absolutt være behov for en Elliott i storform.

At Liverpool følger med på utviklingen, er det ingen tvil om.

– Jeg savner ham! Jeg ville elske å fortsette og jobbe med ham, men det var en god avgjørelse så klart, fordi han kan spille mange kamper og vise hva han har inne, sier assistent Pep Lijnders til Liverpool Echo

– Det synes jeg at han gjør. For oss og meg var det ingen overraskelse. Om det var her, der, eller hvor som helst, så vil han overraske og vise hva han kan. Det sier en del at han ikke trengte tid til å tilpasse seg, fordi han har overblikket, det tekniske nivået og en modenhet som er utrolig for hans alder, sier nederlenderen videre.

– Samtidig er han alltid en trussel med den avgjørende pasningen, dribleferdigheter og avslutningene. Vi savner ham, om jeg skal være ærlig. Vi savner ham skikkelig, og skulle ønske at han var her med oss.

Fulham - Liverpool spilles kl. 17.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]