Rivalene går sammen i kampen mot sult og fattigdom

Liverpool og Everton samarbeider utenfor banen for å hjelpe de som trenger det.

20. feb 2021 kl 11.34Jens Bessesen

Liverpool FC og Everton FC og deres supportergrupper går sammen i kampen mot sult og fattigdom. Samarbeidet har fått slagordet #FootbAllTogetherNow og er et globalt tiltak. 

Kampanjen ble startet i USA før det forrige Merseyside-derbyet, der penger ble samlet inn til Fans Supporting Foodbanks. Nå skal det igjen samles inn penger til de som trenger det mest.

– Fram mot et meget viktig derby på banen, ser vi en like viktig kamp utenfor banen for både røde og blå verden rundt. Covid-pandemien har ført til at mange i våre samfunn rundt i verden sliter, så denne helgen ber vi røde og blå komme sammen for å hjelpe til i kampanjen, sier Ian Byrne i Spirit of Shankly til liverpoolfc.com.

Kaptein Jordan Henderson skryter av kampanjen.

– Jobben som gjøres av Fans Supporting Foodbanks er utrolig, og samme er deres dedikasjon for å hjelpe familier som trenger det. Nå trengs det mer enn noen gang. Det vil være en ære å bære merket denne helgen og å støtte denne saken, sier Henderson og sikter til at spillerne vil ha på seg Fans Supporting Foodbanks-merket på treningstøyet i forkant av oppgjøret mot Everton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]