– Dette var et svært viktig resultat for oss

Mohamed Salah var en lettet mann etter avansement til kvartfinalen i Champions League.

10. mar 2021 kl 23.17Einar Kvande

Mohamed Salah gjorde kampens første mål da Liverpool slo RB Leipzig 2-0 for andre gang på tre uker. Liverpools toppscorer var glad for å få et positivt resultat i Champions League etter alle nedturene i Premier League de siste ukene.

– Dett var et svært viktig resultat for oss. Vi har tapt noen kamper i Premier League, og laget har ikke akkurat vært på det best stedet de siste ukene, men vi ønsker å kjempe i Champions League, sa Salah da han ble intervjuet etter kampslutt.

– Vi gjorde en bra kamp. Vi vant, og det er det viktigste. Forhåpentligvis kan vi gjøre det i Premier League også fremover, la egypteren til.

– Dette var veldig positivt. Leipzig er et vanskelig lag å spille mot, og de fikk oss til å løpe mye.

– Jeg har scoret mange mål denne sesongen. Jeg hadde elsket å score enda flere, men det er en del av fotballen at du bommer på sjanser. Så lenge laget vinner spiller det ingen rolle. Det viktigste er alltid at laget vinner.

– Vi har hatt en del skader denne sesongen, men det er viktig at vi står på videre. Vi må bare ta en kamp om gangen, og fokusere på neste kamp. Vi trenger ikke å se på det store bildet, da det bare vil legge press på oss. Vi må bare spille fotball.

– De siste par årene har vi hatt vanvittig flyt, men dette året har det vært vanskelig, for vi har aldri hatt en full tropp. Forhåpentligvis kan vi fortsette å vinne nå, avsluttet goalgetteren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]