Firmino tilbake i trening

Treningsbildene viser at Roberto Firmino er kvitt kneskaden.

29. mar 2021 kl 15.52Jens Bessesen

Roberto Firmino stod over de tre siste kampene før landslagspausen med en kneskade, men bilder fra mandagens treningsøkt på AXA Training Centre i Kirkby viser at brasilianeren er frisk, rask og i godt humør.

I solskinnet på treningsfeltet ser det ut til å ha vært god stemning. Jürgen Klopp var på plass, og en rekke av spillerne fra U23-laget deltok da mange av førstelagsspillerne er borte på landslagssamling. 

De unge målvaktene Jakub Ojrzynski og Harvey Davies var på plass sammen med Adrian og Alisson (med sin frekke nye bart), og blant utespillerne fant vi en flere unggutter. Ben Woodburn, Billy Koumetio, Owen Beck, Mateusz Musialowski, Jake Cain og Leighton Clarkson var alle til stede.

I tillegg kunne vi se de mer rutinerte spillerne som er igjen, som James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Ben Davies, Fabinho og Trent Alexander-Arnold. Det var ingen tegn til Divock Origi, noe som kan tyde på at han sliter med en liten skade. Naby Keita var også på plass, noe som tyder på at han er ferdig med den lille karantenen etter å ha spilt landskamp med Guinea.

Se alle bildene øverst i saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]