Klopp meget fornøyd med spillerne sine - Fabinho var enestående

Liverpool-manager Jürgen Klopp var meget fornøyd med innsatsen til sine spillere etter kampen. - Dette var en stor seier for oss.

10. mar 2021 kl 23.51Tor Sandø

- Dette var en meget god kamp av oss, der vi skapte mange sjanser, sa en tydelig glad og fornøyd Liverpool-manager etter kveldens meget gode kamp mot RB Leipzig i Budapest.

Klopp har nok følt på presset etter en rekke kamper som ikke har gått hans og Liverpools vei.

- Vi hadde en god del sjanser, 21 eller noe sånt, og det var mange vi ikke scoret på. I tillegg forsvarte vi oss godt mot et meget godt og kraftfullt lag. Guttene fortjener ros.

Han skrøt av sine to midtstoppere, Nathaniel Phillips og Ozan Kabak, som tok seg av de fysiske spillerne som Leipzig har. 

- Vi måtte presse dem, men du kan ikke presse dem for høyt, det er en avveining mot et så godt lag som Leipzig. De gir alle forsvar store utfordringer, de presser forsvarerne dypt og vi måtte kontrollere de lange ballene. men vi klarte oss godt. Og så har vi noen midtbanespillere som spilte en fantastisk kamp. Jota var frisk, så lenge han kunne og spillerne som kom inn klarte seg bra. Guttene likte seg tydelig utpå der i dag. Ja, jeg er veldig glad i kveld, sa Klopp, klare for kvartfinalen i Champions League.

Han nevnte spesielt Fabinho, som sto fram i kveldens kamp.

- Vi vil jo ha Fabinho på midten. Han var enestående. Det er nok tydelig at han setter mer pris på å spille midtbane enn midtstopper, sa Klopp og dro på smilebåndet.

Liverpool-manageren sa at de vil være tilbake i England i fem-tiden torsdag. - Vi har en lang tur hjem, men vi har ikke kamp før mandag, så det skal gå bra. Spiller vi like godt mot Wolverhampton, så skal det ikke bli enkelt for dem, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]