Spillerbørs:Endelig var Fabinho der han hører hjemme - verdensklasse

Fantastisk kamp av hele midtbanetrioen for Liverpool. Best av dem alle, Fabinho, som er verdensklasse mot Leipzig.

Alisson Becker8

Hadde en fantastisk redning tidlig der han venter og venter før han går ned og redder. Klasse. Han er godt oppe med hansken på en heade fra Sørloth, som han hadde tatt dersom den ikke hadde gått i tverrliggeren. Blir foruten det ikke stilt på de store prøvene.

Trent Alexander-Arnold7

Lenge siden han har preget kampene. Denne gang er det et steg eller to opp. Villig til å gå oppover i banen og være spillbar mot midtbanekolleger som er villig til å spill ballen til medspillere oppover på banen. Gjorde ved flere anledninger noen gode defensive inngripener for å redde en litt vaklevorent midtstopperpar. Bachelor i presise crossere.

Nathaniel Phillips7

Sliter når det går fort. Var tydelig å se at midtstopperkonstellasjonen er ukjent. Ofte usikker på plasseringen sin og befinner seg alt for ofte i ingenmannsland. Fikk stifte bekjentskap med norske Alexander Sørloth i andre omgang og kom bra fra det, blant annet med en takling mot slutten. Meget god andreomgang.

Ozan Kabak7

Ble ikke satt på de store prøveme, kanskje man skal si heldigvis, ut i fra det han har vist i sine første Liverpool-kamper. Sliter som sin midtstopperkollega noe når det går litt fort og motstander setter fart. Siste halvtimen hadde Leipzig mange offensive spillere, men de satte ikke Liverpool-forsvaret på veldig mange prøver. Som sin midtstopperkollega meget trygg og god i finaleomgangen.

Andy Robertson6

Spiller med stor energi. Blir innimellom litt for ivrig og blir for slurvete i avleveringene. Ikke så stor energi når han skulle ta innkast. Da hadde han bedre tid enn når han hastet i angrep.

Georginio Wijnaldum8

Kledde kapteinbåndet rundt armen. Alltid på jakt etter gjennombruddspasningene, rettvendt. God med ball, et geni uten, flink til å dekke de ledige rommene. Aggressiv i presspillet.

Fabinho9

Godt å se brasilianeren i en midtbanerolle igjen. Er midtbanesjef med god overikt. Vet utmerket godt når han skal falle av og forsøke seg på en takling. Lå sammen med sine midtbanekolleger smalt mot Leipzig og opplegget fungerte godt. Vi har savnet Fabinho som skjoldet foran forsvaret han er så god til. Liverpools bestemann.

Thiago Alcântara9

Aggressiv, kreativ og gjennombruddshissig. Har flere gode kombinasjoner med Salah. Beste kamp på veldig lenge i rødt for spanjolen.

Sadio Mané8

Fikk seg en smell i hodet i en duell med Gulacsi og en medspiller. Den fysisk sterke senegaleseren ristet det av seg. Godt bevegelig og jobber sammen med sin rekkekamerat Salah mye nedover. Flink til å ligge bredt defensivt. Fikk et perfekt overlegg fra Origi som han ikke hadde særlig problemer med å få nettkjenning på. Kvikkere enn på lenge. Spilte med stort overskudd.

Mohamed Salah8

Har lykkes med heller lite i Premier League den senere tiden og selvtilliten har nok fått seg en kraftig skrape. Det fungerer bedre i Champions League. God kamp, aktiv, bevegelig, der han også tok på seg solide defensive oppgaver. Noe slurv i mottaket i andre omgang. Scorer det første målet i Budapest, der han på beste Salah-vis drar seg inn og skyter i mål.

Diogo Jota8

Hadde de tre største Liverpool-sjansene i første omgang, først da han header knallhardt mot Leipzig-målet etter corner, så da han skyter knallhardt på Gulacsi og rett før hvilen da han skyter skrått på mål. Kvikk i bevegelsene, aggressiv, herlig uforutsigbar. Meget bra kamp.

Divock Origi

Erstatter Jota etter 1-0-scoringen. Fantastisk innlegg fra høyresiden på 2-0. Han trenger all medgangen og selvtilliten han kan få. Har vært lenge mellom oppturene. Meget bra skudd mot slutten.

Naby Keita

Fikk knappe 20 minutter for Thiago. Strør noen pene gjennombruddspasninger.

James Milner

Erstattet Wijnaldum knappe ni minutter før slutt. Fikk også kapteinbindet.

Kostas Tsimikas

Fikk noen minutter for Robertson.

Alex Oxlade-Chamberlain

Fikk noen overtidsminutter for Mane.