Lallana mener det er to hovedgrunner til at Liverpool ikke har klart å forsvare ligamesterskapet

Tidligere Liverpool-spiller Adam Lallana forklarer hvorfor Liverpool kjemper med ryggen mot veggen for å kvalifisere seg til Champions League neste sesong.

29. mar 2021 kl 23.24Einar Kvande

Adam Lallana har forklart til talkSPORT, gjengitt av Mirror, hvorfor Liverpools resultater har vært langt svakere denne sesongen enn forrige sesong, da Jürgen Klopps mannskap vant Premier League med klar margin.

– Jeg tror alle kan se grunnen til det, sier den tidligere Liverpool-spilleren.

– Liverpool har hatt en langt mer ujevn sesong. Dette er en Covid-sesong, uten fans på tribunene, og alle vet hvilken innvirkning et Anfield med fans har på resultatene, slår midtbanespilleren fast.

– Det er heller ikke tvil om at alle skadene Liverpool har hatt påvirker resultatene.

– Dette er ingen unnskyldning, men en forklaring. Jeg kjenner mange av spillerne, og er fortsatt i kontakt med dem. De kommer ikke til å bruke dette som en unnskyldning, men jeg mener dette er grunnen til at de har slitt litt denne sesongen.

Kan klare topp fire

Lallana tror fortsatt at hans tidligere lagkamerater kan komme inn blant topp fire denne sesongen, og spår også at Jürgen Klopps mannskap vil slå tilbake og levere mye bedre resultater neste sesong.

– Jeg er sikker på at de vil slå tilbake neste sesong, når de får noen av sine beste spillere tilbake fra skader og fans på tribunene igjen. De har også fortsatt mye å spille for denne sesongen. De er nok veldig ivrige etter å komme inn blant topp fire, det er jeg sikker på, avslutter han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]