Les Klopps rørende tekst til Alisson

Jürgen Klopp har skrevet en rørende tekst til Alisson Becker, som mistet sin far i en drukningsulykke i forrige uke.

3. mar 2021 kl 19.29Jens Bessesen

Teksten er hentet fra kampprogrammet foran torsdagens møte med Chelsea i Premier League. Les teksten i sin helhet her:

«Og så til de vanskeligste setningene jeg har skrevet i dette programmet siden jeg kom her. Jeg sikter selvfølgelig til vår keeper Alisson Becker. Det har nesten vært umulig å snakke om offentlig, for å være ærlig - bare for vanskelig. Men kanskje jeg kan skrive det bedre.

«Verden har opplevd for mange tap i det siste. Vi har andre medlemmer av klubben som har opplevd det. I byen Liverpool, i dette landet og rundt i verden har for mange vært nødt til å takle det å miste en person de elsker så mye. Sorg er for vanlig akkurat nå.

«Men for Ali, vår herlige, elskende, sjelfulle lagkamerat, var dette tragisk. Ingen har ordene som kan forklare hva de føler i disse øyeblikkene. Jeg vet at jeg ikke er tilstrekkelig. 

«Så i stedet vil jeg fortelle Alisson hvor mye dette laget og denne klubben elsker ham og hans familie. Den største hyllest til Alissons far er personen hans sønn har blitt. Han beærer ham hver dag med hvordan han lever livet. 

«Vi må alle gi Ali så mye tid han trenger og vi må gi ham plass i de rette øyeblikkene. Våre supportere bør vite at han føler deres kjærlighet og medfølelse.

«Ali har den sterkeste troen av alle jeg noensinne har møtt, så han vet at de vil møtes igjen for å feire alle minnene han skaper fra nå av.

«Jeg har brukt dette uttrykket, eller en versjon av det, mange ganger før: fotball kan føles som det viktigste av alt det uviktige i livet. Det føles riktig igjen i kveld - ikke bare for Ali, men for familien til Ian St. John også, en ekte Liverpool-legende som vi mistet tidligere denne uken. For de som har opplevd tap kan dette fantastiske spillet vårt fremdeles gi energi og glede», skriver Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]