Liverpool-keeperen lå an til å få sin landslagsdebut, men nå har han trukket seg fra troppen

Caoimhin Kelleher er ikke blitt friskmeldt i tide.

21. mar 2021 kl 19.44Einar Kvande

Caoimhin Kelleher lå han til å få sin landslagsdebut for Irland i de kommende VM-kvalifiseringskampene på grunn av at Irlands førstevalg mellom stengene, West Hams Darren Randolph, er skadet, men nå har Liverpool og Irlands reservekeeper selv blitt nødt til å trekke seg fra fra den irske landslagstroppen, melder Irish Times.

Landslagssjef Stephen Kenny tok med 22-åringen i troppen, selv om Kelleher har vært ute med en muskelskade i magen siden februar, fordi han trodde Liverpool-keeperen ville være tilbake i trening med sin klubb denne uken. Det har ikke skjedd.

Irland møter Serbia og Luxembourg i sine to første VM-kvalifiseringskamper den 24. og 27. mars, før de spiller en privatlandskamp mot Qatar den 30. mars.

Kelleher har spilt fem førstelagskamper for Liverpool denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]