Utlånt Liverpool-spiller i begivenhetenes sentrum da Porto senket Juventus

Dramatikk i ekstraomgangene under 1/8-finalen i Torino.

9. mar 2021 kl 23.48Einar Kvande

Porto tapte 3-2 for Juventus i Torinio, men gikk videre på bortemålsregelen etter 4-4 sammenlagt.

Liverpools utlånte midtbanespiller Marko Grujic entret banen like før ordinær tid var slutt, og fikk spille overtiden pluss ekstraomgangene, etter at det stod 2-1 til vertene etter 90 minutter, og da 3-3 sammenlagt.

Porto spilte nesten hele andre omgang pluss ekstraomgangene med bare ti mann på banen, etter at de fikk Taremi utvist etter 54 minutter.

Grujic kom i begivenhetenes sentrum i ekstraomgangene. Først ble han taklet stygt, noe som burde ha resultert i et rødt kort til en Juventus-spiller, men dommer Kuipers nøyde seg med gult. Serberen burde strengt tatt også ha scoret ett mål, men det hadde ingenting å si så lenge portugiserne gikk videre på bortemålsregelen.

De to første 1/8-finalene i Champions League endte dermed med at Porto og Borussia Dortmund er videre til kvartfinalene, mens Juventus og Sevilla er utslått. Juventus røk dermed ut i 1/8-finalen i Champions League for andre år på rad.