Juniorene knuste Leicester, og er klare for kvartfinale

De unge røde røde tok seg videre i FA Youth Cup.

16. apr 2021 kl 22.46Arild Skjæveland

Liverpool er klare for kvartfinale i FA Youth Cup etter å ha knust Leicester City på bortebane fredag kveld.

Brendan Rodgers var på plass på sidelinjen på Leicesters flunkende nye treningsfelt, men han måtte se klubbens unggutter blir knust av Marc Bridge-Wilkinsons lag, og ryke ut fra femte runde.

James Balagizi scoret kampens første mål tidlig, etter å ha blitt spilt frem av Dom Corness. Harvey Davies, som har vært på benken for førstelaget denne sesongen, gjorde så en stor redning og sørget for at de røde beholdt ledelsen, rapporterer Andy Kelly som var tilstede på kampen.

1-0 til gjestene var stillingen til pause, og det skal ha vært jevnspilt. Etter pause var det større forskjell på lagene.

Enorm andreomgang

Først la Max Woltman på til 2-0 etter å ha blitt spilt frem av stjerneskuddet Mateusz Musialowski. Woltman gjorde så alt selv og la på til 3-0.

Leicester reduserte fra straffemerket, før Balagizi la på til 4-1 og 5-1 med hattrick helt på tampen av kampen. Det ble også sluttresultatet.

I kvartfinalen blir Arsenal motstander, etter at de slo West Ham fredag kveld.

Liverpool U18: Davies; Bradley, Koumetio, Quansah , Norris; Stephenson, Morton, Corness; Balagizi, Woltman, Musialowski (Frauendorf 79)

Ubenytede reserver: Mrozek, Jonas, Wilson, Chambers, Frauendorf, Mabaya.