Se Newcastle-stjernens meldinger til Mané og Fabinho på Twitter

Allan Saint-Maximin herjet på banen for Newcastle, og han herjer også på Twitter.

25. apr 2021 kl 18.32Jens Bessesen

Allan Saint-Maximin er en av Premier League-spillerne som er svært aktiv og ikke minst livlig på sosiale medier, og det har heller ikke vært stille etter at hans Newcastle-lag tok med seg ett poeng fra Anfield etter en dramatisk avslutning på kampen. 

Franskmannen imponerte stort mot Liverpool, spesielt i første omgang, og han skapte hodebry for hele forsvarsrekken og midtbanen til de røde. Til slutt kunne han juble sammen med lagkamerat Joe Willock da utlikningen var et faktum. 

Meldinger til Mané og Fabinho

Etter kampen har 24-åringen sendt et par meldinger som Liverpool-supporterne har fått med seg. Den første omhandler Sadio Mané, som har vært ute av form denne sesongen og sløste voldsomt med sjansene i lørdagens kamp. 

En Liverpool-supporter sendte en tweet i retning Saint-Maximin der han håpet at kantspilleren kunne komme til Liverpool for å ta over for Mané. Tweeten er nå slettet, men det fine svaret fra Saint-Maximin står der fremdeles. 

«Jeg vet at du tror det er en fin melding til meg, men jeg liker det ikke. Vær så snill og vis respekt til han, du er utakknemlig. Han gjør og har gjort mye for Liverpool, og det er lenge til jeg kan nå hans nivå», lyder svaret fra Saint-Maximin. Meldingen har i skrivende stund fått nær 23.000 «likes».

Den andre meldingen han har lagt ut var i retning Fabinho, og dreier seg om «løpsduellen» mellom dem mot slutten av kampen. Liverpools brasilianer var ikke interessert i noen duell, og valgte i stedet å kroppstakle Saint-Maximin og ta et gult kort for å stoppe kontringen. Som svar har franskmannen lagt ut en gif av en svimmel person. 

I en ny melding legger han til at det hele var humoristisk ment.

«Fremdeles bestevenner, Fabinho, selv om jeg skulle ønske du fikk rødt, skal ikke lyve», skriver han. 

24-åringen har slitt med både skader og Covid-19, men har imponert stort for Newcastle denne sesongen. Nå ser det ut til at laget beholder plassen i Premier League.