Planlegger kontraktssamtaler med fire nøkkelspillere

Liverpool-ledelsen ønsker å starte samtaler om nye kontrakter med fire av klubbens viktigste spillere.

6. apr 2021 kl 14.39Einar Kvande

Flere av Liverpools beste spillere har kontrakter som løper ut samtidig, og ledelsen på Anfield vil gjøre sitt ytterste for å unngå at man havner i samme situasjon som man har gjort med Georginio Wijnaldum, som ser ut til å forsvinne fra Liverpool som Bosman-spiller til sommeren.

Derfor ønsker Liverpool ifølge The Times å starte samtaler om nye langtidskontrakter med Mohamed Salah, Virgil van Dijk, Fabinho og Alisson Becker. En kvartett som utgjør ryggraden i laget.

Salah er den første spilleren som Liverpool ønsker å bli enig om en ny avtale med, etter de siste ukers spekulasjoner omkring egypterens fotballfremtid. 

Salahs kontrakt løper ut sommeren 2023. Det gjør også kontraktene til Van Dijk og Fabinho, mens Alisson har kontrakt med Anfield-klubben til sommeren 2024. De tre sistnevnte spillerne kom alle til Liverpool i 2018.

Også en rekke andre av Liverpools spillere har kontrakter som løper ut i 2023. Det gjelder for eksempel Sadio Mané, Roberto Firmino, Jordan Henderson, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]